• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2015

11:59

BORI SE ZA ŽIVOT Usnija Redžepova u bolnici

Estrada

BORI SE ZA ŽIVOT Usnija Redžepova u bolnici

Podeli vest

Pevačica Usnija Redžepova završila je u bolnici zbog raka pluća! Ona je iz Skoplja doputovala u Beograd jer joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo

Usnija se razbolela neposredno pred smrt supruga, harmonikaša Svetomira Šešića Šeleta. On je preminuo pre dve godine od raka pankreasa, a njeno zdravlje je otada sve lošije.

Usnija ima i ugrađena dva stenta, a o njoj trenutno brine brat iz Makedonije, koji ju je i doveo u srpsku prestonicu na lečenje.

Njena koleginica Esma Redžepova nedavno je izjavila da se svake noći moli za nju.
- Žalosno je što se sve tako desilo i što mi je ona mnogo bolesna. Plačem 24 sata zbog nje. Svake noći se molim bogu da ozdravi - kaže Esma.

Redžepova je otpevala brojne hitove, kao što su "Rasule se kose moje", "Živote moj", "Niška banja topla voda", "O, pesmo moja", "Ja sa juga, ti sa severa" i mnogi drugi. Skoro 25 godina je na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu igrala čuvenu Koštanu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija