• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

19.08.2015

18:46

KO OVDE LAŽE? Sloba Vasić: Dokazaću da nisam tukao devojku

Estrada

KO OVDE LAŽE? Sloba Vasić: Dokazaću da nisam tukao devojku

Podeli vest

Pevač Sloba Vasić tvrdi da nije tukao svoju verenicu Valentinu Vučićević u jednom budvanskom klubu

Prema pisanjima medija, Slobodan je počupao svoju devojku, pa ju je zatim i udario.

Ovo je potvrdila i sama Valentina.

- Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga - rekla je Valentina. 

Sa druge strane pevač Granda tvrdi da je cela priča izmišljena.

- Nikada nisam digao ruku na ženu, pa tako ni na Valentinu. Imam snimak koji će ove moje reči potvrditi. Ja čak nisam ni bio u tom klubu - započinje priču Sloba i nastavlja:
- Mi već neko vreme nismo zajedno. Raskinuli smo iz potpuno nekih drugih razloga, koji su privatni i o kojima ne želim da pričam. Istina je da sam hteo da je ženim, ali se ispostavilo da nismo jedno za drugo. Valentina i ja nismo ostali ni prijatelji, nemamo uopšte nikakav odnos. Ne znam kojim povodom se sve ovo desilo, ali na kraju istina uvek izađe na videlo - kaže Sloba.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija