• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

24.08.2015

23:14

LUKAS U OČAJANJU: Najteže mi padaju ćerkine suze!

Estrada

LUKAS U OČAJANJU: Najteže mi padaju ćerkine suze!

Podeli vest

Aci Lukasu teško je pao razvod od supruge Sonje, a još teže mu je kad se tokom dana čuje sa njihovom četvorogodišnjom ćerkom Viktorijom, koja stalo pita kada će joj tata doći

Lukas je prvi put objasnio koliko se prazno oseća otkako više ne živi sa Sonjom. 

- Ne osećam se dobro, osećam se tužno, prazno, a i kako može da se oseća neko kome se ovakve stvari dešavaju. Što se tiče pomirenja, to se nikad ne zna, mada je teško kada se ljudi odluče na takav korak, to su krucijalne odluke.

Ja sam tip koji menja odluke i najviše bih voleo da se sve ovo izbriše i da se vrati na ono kako je bilo pre. Najmanje sam želeo ovo, da izgubim porodicu, to je stvarno tako i tu nema priče. Ja sam bio sreća i uživao sam sa njima , ja njih volim i dalje.

Ako bude bilo ikakve prilike  i ako se desi da nađem neki zajednički jezik, uopšte me neće biti sramota da ponovo budem sa njima. Moja porodica je smisao mog života, a sada sam izgubi smisao -priznaje Lukas.

Pevač ne otkriva da li u kontaktu sa Sonjom, ali se svaki dan čuje sa ćerkom.

- Čujem se sa Viktorijom svak dan. Ono što sam siguran kada je u pitanju Sonja, je da  je u istom satnju kao i ja kada je u pitanju Viktorija, a to znači da smo očajni. Pogotovo ja koji nisam pored nje. Svaki dan me pita: "Tata, koliko ću još puta da spavam, pa ćeš ti da dođeš  - priča pevač i naglavaša da je razlog razvoda isključivo njegov posao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beloica

pre 8 godina

Pa zasto ne pokusate onda ponovo da sredite stvari a ne brze bolje razvod !?? Eto zelim vam da se pomirite

Jelena

pre 8 godina

Aco, pa i Željku je to najteže padalo, al tebi je bilo lepo!

Mira

pre 8 godina

''Mali je ovo grad, u njemu sve se zna.........''

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija