• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/informer

09.09.2015

23:17

SLOBODNA DEVOJKA: Rada Manojlović ostavila dečka!

Estrada

SLOBODNA DEVOJKA: Rada Manojlović ostavila dečka!

Podeli vest

Rada Manojlović nedavno je ostavila Momira Popovića jer više nije mogla da održava vezu na daljinu, koja je u poslednje vreme počela da joj stvara velike probleme

Iako je pevačica nakon dve i po godine predivnog odnosa bila spremna da se uda za sportskog menadžera, oni su se odjednom udaljili i prekinuli kontakt.

- Folkerka je već neko vreme bila nezadovoljna vezom sa Gajićem, ali verovala je da će se stvari preokrenuti u njenu korist i da će pronaći više vremena da budu zajedno. Ona je imala česte svirke po Srbiji, dok je on na Floridi naporno radio i pokušavao da razvije posao i u Turskoj.

Zbog obaveza nisu mogli normalno da funkcionišu, pa si se sve ređe čuli telefonom. Iako su trebali da letuju, on je odustao zbog posla, pa je ona otputovala sama sa sestrom.

Ne obeležavaju zajedno čak ni važne datume u njihovom životu, a Radi je najviše zasmetalo što je rođendan proslavila bez njega", ispričao je jedan folkerkin prijatelj.

Manojlovićeva je za medije kratko prokomentarisala da je prebukirana poslom. "Svu energiju uložila sam u novi album, koji mi je trenutno najbitniji", rekla je Rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija