• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

17.09.2015

10:14

ŽELI DA BUDE BABA Brena priželjkuje unuke

Estrada

ŽELI DA BUDE BABA Brena priželjkuje unuke

Podeli vest

Pevačica Fahreta Jahić-Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, otkrila je za medije da ima neodoljivu želju da postane baka

- Volela bih uskoro da dobijem unuke. Moja sestra ima već dvoje. Jako čeznem da ih vidim i zagrlim.  Žao mi je što nisu bliže, već u Kanadi. Ali ću uskoro otputovati da ih vidim. Želim da ih pazim, da se igram s njima i čuvam ih - rekla je folk diva.

Podsetimo, Lepa Brena ima sinove Stefana i Viktora sa bivšim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem, dok on iz prethodnog braka ima sina Filipa.

S obzirom na to da Viktor ima 17 godina on je još uvek mlad za tako nešto, a možda najbliži da postane otac jeste Stefan koji je dugo u vezi sa bugarskom teniserkom Ani Vangelovom. Što se tiče Bobinog sina Filipa, kako je preneto on je nedavno rasknuo dugu vezu s Majom Mandžukom i počeo ponovo da se viđa sa bivšom devojkom, manekenkom Sofijom Milošević.

Takođe, Lepa Brena je za medije priznala i da bi volela da vidi film o svom životu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija