• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2015

17:05

PORODICA KITIĆ U AMERICI! Tata i ćerka rade zajedno!

Estrada

PORODICA KITIĆ U AMERICI! Tata i ćerka rade zajedno!

Podeli vest

Mile Kitić i njegova ćerka Elena otputovali su Ameriku fde pevač promoviše nove pesme, a njegova mezimica snima novi spot

Pesma 'Kilo dole, kilo gore' koju je Mile Kitić predstavio pre dva meseca postala je mega hit čemu svedoči i podatak da spot ima oko pet miliona pregleda. Pevač je numerom najavio novi album čiji se izlazak očekuje u narednih mesec dana, a sa tog albuma danas je predstavljena još jedna numera.

Pesmu pod nazivom 'Stari kockar' pevač je ekranizovao u jednom beogradsku restoranu, u režiji Vedada Jašarevića.

Zanimljivo je da se Kitić trenutno nalazi u Americi gde ima mini turneju u sklopu koje je već posetio Klivlend i Mančester, a ne redu su Dalas i Portland. S Miletom je na turneju otputovala i supruga Marta Savić. Šuška se da će njihova ćerka snimiti visokobudžetni spot za novu pesmu na ovom putovanju..

Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija