• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline/Informer.rs

23.09.2015

09:19

(VIDEO) CECA: Sve ljudima možeš da uzmeš, ali nikad dostojanstvo!

Estrada

(VIDEO) CECA: Sve ljudima možeš da uzmeš, ali nikad dostojanstvo!

Podeli vest

Najveća srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, proteklog vikenda održala je spektakularan koncert pred nekoliko hiljada ljudi u makedonskom gradu Štip

Ekipa emisije Premijera, Cecu je pratila u stopu, a srpska zvezda otkrila je, da posle 20 godina ponovo peva u ovom gradu, te i da lošiji vremenski uslovi nisu uspelli da pokvare ovu noć za pamćenje. Poslednjih nekoliko dana, svedoci smo naglih promena vremena, što Ceci i te kako smeta.

- Ove vremenske promene utiču na mene. Jedva sam ustala. Velike oscilacije u promeni temperature utiču baš na mene. Samo mi se spava i jedva sam ustala - istakla je Ceca za Premijeru.

Pored toga, ona je otkrila da poslednjih nekoliko meseci održala je velike, spektakularne koncerte širom regiona.

- Veliki koncerti su snaga u glasu, energiji, i sa druge strane to što dobijam od publike se ne može opisati rečima. Beskrajno sam zahvalna na tolikoj ljubavi i podršci.

 

Nedavno se pisalo i o tome da se njen sin Veljko preselio u Banja Luku, kako bi nastavio školovanje na tamošnjem univerzitetu, a Ceca ističe da na pojedine naslove nije ostala imuna.

- On nije beba. On je mladić od 19 godina. Tu sam da podržim i sve što utiče pozitivno na njegovu edukaciju i obrazovanje, ja sam tu da ga podržim. Ima priljatelje tamo, lepo se oseća u Republici Srpskoj tako da sam ga podržala“, dodala je Ceca.

Na pitanje novinara da su u Banja Luci lepe devojke, te i da li bi imala nešto protiv da njegova buduća devojka bude baš iz ovog grada, folk zvezda otkrila je da se u takve njegove odluke ne meša.

- Ja nisam roditelj koji sporvodi svoj ukus, ne želim ni da ga namećem. Neka sam odluči. Meni je samo važno da njegovo društvo ne utiče destruktivno na njega, i samo želim da im vidim osemh na licu i sreću, ostalo me ne zanima“, rekla je folk pevačica.

 

Veljko je nedavno snimio duetsku pesmu sa njenom koleginicom Anom Nikolić. Zadovoljna je učinjenim, a bilo je saveta kada je Veljkovo upuštanje u estradne vode u pitanju.

- Ako se upuštaš i uđeš u javni život, shvati da tvoj privatni život ne postoji. Kodeks ponašanja mora da postoji, mora biti spreman na velike kompromise i samo je pitanje njegove ličnosti koliko je spreman da se žrtuje zarad sopstvenog cilja. Sve ljudima možeš uzeti, ali dostojanstvo nikada ne možeš uzeti. To nikada nisam dozvolila -zaključila je Ceca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija