• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

07.10.2015

18:20

PEVAČICE OSUDILE BIZARNI SELFI: Nedo, grozno je to što si uradila!

Estrada

PEVAČICE OSUDILE BIZARNI SELFI: Nedo, grozno je to što si uradila!

Podeli vest

Neda Ukraden je sve šokirala bizarnom fotografijom na kojoj se ona smeje, a pokojna Usnija Redžepova rastaje od života

Pevačicu su zbog ovog gesta osudile mnoge kolege i smatraju da je baš neumesno što je na taj način ovekovečila poslednje trenutke sa svojom pokojnom drugaricom.

Usniji sam masirala noge, ali mi nije padalo na pamet to da slikam
Nada Topčagić

Za Anu Bekutu je Nedino ponašanje nehumano i katastrofalno.
- Koleginica je u besvesnom stanju, a vi pravite selfi - to je katastrofa! Užas jedan! A posle joj ne dođete ni na sahranu, sve je jasno - poručila je Bekuta.
Ništa manje zaprepašćena ovom bizarnošću nije bila ni Nada Topčagić.

Žena je u besvesnom stanju, a vi pravite selfi - užas!
Ana Bekuta

Publ

mojugao

Goca Božinovska

pevačica

Znam Nedu kao dobru koleginicu i sigurno nije želela ništa loše da uradi, ali je očigledno tako ispalo. Meni sigurno ne bi palo na pamet da pravim selfi kod nekog u bolesničkoj sobi. 

- Šokirana sam, ali bukvalno! Komšije su mi pokazale sliku i ja i dalje ne mogu da verujem! Ja sam Usniju posećivala u bolnici, provodila vreme sa njom, masirala joj noge da bi joj bilo bolje, ali nijednog momenta mi nije palo na pamet da to slikam i pokazujem okolo. Tužno i grozno mi je sve to. Usnija je držala do sebe i sigurno ne bi to dozvolila, ali je bila nemoćna - prokomentarisala je Nada.

Neda Ukraden se oglasila nakon brojnih kritika na spornu fotografiju sa Usnijom Redžapovom
Pevačica je objavila selfi sa Usnijom nekoliko dana pre smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara.

Darko Cvetanović
ŠOKIRANA Ana Bekuta

I Neda Ukraden se oglasila nakon što je naišla na javnu osudu kolega i brojnih ljudi na društvenim mrežama da je Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku  fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, veoma se izvinjavam - napisala je Neda Ukraden usaopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:

ČIST UŽAS! Sumanuti selfi Nede Ukraden sa Usnijom na samrti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 8 godina

Poznajem Nedu jos iz Sarajeva kao jako losu osobu i znajuci je, gazila bi preko mrtvih za jos jedan sekund slave! Od silne slave koja vlada njom, um joj je poremetila. Ali ovo sto je ucinila, predivnoj dami pokojnoj Usniji,neka nosi na dusi! Sram te Nedo bilo!!!

Maki

pre 8 godina

Morbidno i degutantno! Šta očekivati od žene koja ni sopstvenom mužu, ocu svoje jedine ćerke, Milanu Bilbiji, nije došla na sahranu! Neda nema pojma šta je uradila, džaba joj 2 fakulteta kada je loš čovek!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija