• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello/ Informer.rs

12.10.2015

22:50

RADA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o raskidu sa Momirom

Estrada

RADA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o raskidu sa Momirom

Podeli vest

Pevačica je odlučila da bez dlake na jeziku ispriča sve o sada već bivšoj vezi sa košarkaškim trenerom, njegovoj porodici i spekulacijama da je našla novog momka

Nakon tri godine veze, pevačica Rada Manojlović i košarkaški trenerMomir Gajić definitivno su prekinuli svoju ljubav.

U medijima se dugo šuškalo da njih dvoje više nisu zajedno, posebno kada se Momir nije pojavio na gala slavlju koje je Rada priredila za svoj rođendan. Nakon svega, pevačica bez ikakve zadrške govori o razlozima rastanka ali i odnosu sa Momirovom porodicom.

Govorilo se da Gajićevoj porodici smeta to što se sin zabavljao sa pevačicom.

RADA IMA NOVOG DEČKA: Više ne pati za Momirom?!

RADA HOĆE POMIRENJE: Nije svaka svađa kraj!

RADA OTKRILA RAZLOGE RASKIDA: Momir me je ostavio, ne želim drugu vezu!

- Njegovi roditelji su me obožavali. Oni su divni ljudi, ali nisu egzibicionisti kao mi pevači kojima ne smeta umereno eksponiranja intime. Nije im prijalo što su novinari čak i od njih tražili izjave - rekla je Rada ali kada je upitana za odnos sa Momirovom sestrom, čini se da nije sve išlo glatko.

Nikada nisam preterano razmišljala o Momirovoj sestri. Kad sam u vezi sa nekim, bitno mi je da li me taj neko voli, a ne da li ću da izlazim sa njegovom sestrom. Poštujem porodicu svog partnera, ali mi nije bitno koliko me je ko od njih voleo.

Njihovoj ljubavi smetala je daljina ali i godine. Njih dvoje se nisu najbolje slagali u planovima za budućnost.

Nikada nismo provodili dovoljno vremena zajedno. U jednom trenutku sam shvatila da godine prolaze, a da se ništa ne menja i da ne postoji naznaka da će se promeniti u bliskoj budućnosti. On ima trideset sedam, uzeo je trideset osmu, i ima neke druge prioritete. Ja još sebe ne vidim u braku, sa decom i u ozbiljnoj porodičnoj zajednici - govori pevačica i dodaje:

Moram se pohvaliti da Momir sa mnom jeste hteo brak i decu. To želi svaki normalan par, ali meni je karijera trenutno prioritet.

Spekulisalo se i da je pevačica već našla novu ljubav, Lava Pajkića, sina Isidore Bjelice i Nenada Pajkića, ali ona to demantuje.

- Dečko mi je prišao da se javi i tačno znam koji je novinar bio tu, ali nije mi palo na pamet da bi mogao tako nešto da napiše. To stvarno nema smisla jer, prvo, on, čini mi se, ima šestnaest godina, drugo, sa njegovom majkom sam u divnim odnosima i često sam joj podrška.

Već danima se šuška da su njen bivši i glumica Jelisaveta Orašanin u vezi. Na ovu temu bivša devojka Vuka Kostića nije želela da priča, ali je pevačica kratko prokomentarisala.

- Jelisaveta Orašanin je uz Katarinu Rebraču najbolja drugarica Momirove sestre. ukoliko se uopšte nešto više desilo između nje i Momira, želim im sve najbolje. Ipak, verujem da to nije istina - rekla je Rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija