• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

15.10.2015

09:50

ŠERIFOVIĆKA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Odoh ja, kad ti ne pravim šou!

Estrada

ŠERIFOVIĆKA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Odoh ja, kad ti ne pravim šou!

Podeli vest

Marija Šerifović, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Naime, dok su komentarisali jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik.

Tada je mlada pevačica rekla da joj je žao što ružičasta pevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

- Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak - rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

- E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sedim ovde, kad ne doprinosim. Odoh ja kući - obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima.

KRIJE LEPŠU POLOVINU Marija Šerifović: Devojku neću eksponirati

PRIVATNA ŽURKA Pogledajte kako se provode Zvezde Granda (VIDEO)

KAKO SU SEKSI SANJU ISPIPALI U EMISIJI Pokušavala da sakrije cica-macu (VIDEO)

Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smeju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić.

Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon 10 minuta se vratio na svoje mesto i obavestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mesto, ali pre toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja. Kako bi smirio situaciju, direktor “Granda” je rekao:

- Kakav šou, super ste ljudi - uz osmeh je rekao Saša.

Međutim, od izvora bliskog pevačici saznali smo da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u nameri da ode kući


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

" Šta ću kući tako rano, ko me čeka tamo.." ? Zato se i vrnula nesrećnica,...

Dragomir

pre 8 godina

Који нормалац има живци да слуша лупетање жирија па макар туј био и Шабан?Ја обожавам аматерство у музици а од мене у околишу Београда нема бољег хумористе на приредбама!Чим аматер певач заврши ја искључим тон.Наставим зезанцију на лапа топи и када видим да је кренуо следећи певач ја опалим тон.Да слушам баљезгање, како ми сељаци кажемо, Јелене па још и Каралеуше ?Ни у лудилима!Од ње певају боље и они аматери који ту и тамо због треме мало трокирају!Слушајући коментаре жирија од десет речи осам су ... трилери,трилери,трилери ... ?Ја,бре,не знам шта је то а камоли они?

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ja sam i gledo "trilere" a ne samo slušo - 3 glumca, od tog jedan ubica drugi policajac koji ga "mota", i treći ...(znaš ona* - što se svlači jel da ne bude, 2 sata, baš zdravo dosadno..)

Dole

pre 8 godina

Pa gde se ti utrpas to je stvarno ozbiljan komentar.Stvarno bi bilo lepo da više ne preskočis terapiju nikada.Osim svojih umobolnih komentara i počasnog kreveta u Lazi,prestani da bežis osoblju iz iste ustanove!!!

Hanka

pre 8 godina

Ne znas ti ni gramatiku, zato i pratis Zvezde Granda.... Recica LI se pise odvojeno od glagola. Malo prelistaj udzbenike iz osnovne skole.

Lala iz Banata

pre 8 godina

"Piši kao što govoriš ", a pevaj - u policijskoj stanici ! Tamo svi "propevaju"

Dole

pre 8 godina

Pa gde se ti utrpas to je stvarno ozbiljan komentar.Stvarno bi bilo lepo da više ne preskočis terapiju nikada.Osim svojih umobolnih komentara i počasnog kreveta u Lazi,prestani da bežis osoblju iz iste ustanove!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija