• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

15.10.2015

22:27

POROČNA DANIJELA Pevačica opet prigrlila flašu!

Estrada

POROČNA DANIJELA Pevačica opet prigrlila flašu!

Podeli vest

Na jednom prestoničkom događaju pevačica nije iz ruke ispuštala čašu sa vinom, iako su joj i lekari i saobraćajci savetovali da ne pije alkohol

Nekadašnju kraljicu splavova Danijelu Vranić (40) zatekli smo u jednom noćnom klubu u centru srpske prestonice kako sa drugaricama, među kojima je bila i njena koleginica Vanesa Šokčić, konzumira alkohol.

I ko zna koliko bi još popila, da nije uočila novinare.

- Danijela je cele večeri ispijala belo vino. Nije želela ni vodu ni kiselu kao dodatak - rekao nam je konobar koji ju je posluživao.

Naravno, videvši da je fotograf slika, čašu je pomerila u stranu, prestala je da pije, a uskoro je i napustila lokal. Vidno iznervirana.

Public

Bila privedena zbog alkohola!

Danijela Vranić je 2011. godine bila privedena jer je pijana udarila policajca, posle čega je zadržana u pritvoru.

Folkerka je pokušala da prođe zatvorenom ulicu, što joj policajci nisu dozvolili. Posle toga je pokušala da pobegne, a onda, nakon kraće jurnjave po gradu, zaustavili su je na Terazijama.

Posle žestoke rasprave sa policajcima, Danijela je, kako se pisalo, fizički nasrnula na službeno lice, zbog čega je terete. Na licu mesta uradili su joj i alko-test, koji je izmerio 1,84 promila alkohola.

Danijelu pogađaju priče da je alkoholičarka, ali ona ipak poseže za čašom

- Danijeli smeta što je u javnosti predstavljena kao alkoholičar. Zbog alkohola je imala problema sa štitnom žlezdom, a onda i sa hormonima, oticale su joj noge, glava... celo telo. Ležala je na VMA i jedva se izvukla iz tog pakla. Trenirala je naporno, vodila računa o ishrani, smršala 30 kilograma za samo tri meseca... Doktori su joj tada najstrože zabranili da pije - ispričao je jedan od najbližih Danijelinih prijatelja.

On kaže da je sve to bio strahovit psihički udar na pevačicu, zbog čega se povukla iz javnosti.

Nije nastupala, nije gostovala po emisijama niti je davala intervjue... Međutim, čini se da samo tri godine kasnije Danijela ponavlja istu grešku.

- Zato se iznervira svaki put kada ugleda fotoreportera u svojoj blizini. Uvek prokomentariše: "Sutra će u novinama biti naslov: Danijela, opet pije" - dodao je njen prijatelj. I eto... bila je u pravu.

Sada joj samo ostaje da zaista prestane da pije.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17