• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

20.10.2015

16:30

ISIDORIN SIN OTVORIO DUŠU: Zbog mamine bolesti odrastao sam preko noći!

Estrada

ISIDORIN SIN OTVORIO DUŠU: Zbog mamine bolesti odrastao sam preko noći!

Podeli vest

Lav Pajkić, naslednik Isidore Bjelice, kaže da je drama poznate spisateljice ostavila veliki trag na njihovu porodicu

Lav Pajkić, sin poznate spisateljice Isidore Bjelice, kaže da je preko noći odrastao zbog opake bolesti sa kojom se njegova mama bori četvrti put.

On ističe da više ništa nije kao pre, da mu se život potpuno promenio jer je postao svestan koliko je u ovom trenutku potreban svojim roditeljima i šest godina mlađoj sestri Vili Evanđelini.

Moralna podrška

Zaplakao sam kada sam saznao da Isidora ima rak, ali ne dam emocijama da me dodiruju
Lav Pajkić

 

Public

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni. Čini mi se da sam preko noći odrastao. Odjednom sam dobio neke dužnosti i morao da postanem odgovoran. Osim moralne podrške, koja je veoma bitna, bila je potrebna i finansijska, pa sam morao da počnem da radim, iako još studiram. Ali vremenom sam se navikao. Dajem svoj maksimum - započinje priču Lav i kaže da mu je najteže bilo saznanje da njegova majka boluje od opake bolesti.

- Zaplakao sam kada sam saznao da Isidora ima rak. To je bilo tada i nikad više. Samo saznanje je bilo teško, ali nisam dao da me emocije dodiruju. Teško je živeti sa tim. Odlučio sam da budem jači od toga. Kada se dotakne dno, samo možeš polako da se krećeš ka vrhu. To mi daje snagu - iskren je Isidorin sin.

 

Public

Jači od agonije

Vila i ja se međusobno tešimo jer smo u istoj korpi, ali je njoj teže jer ima samo 14 godina
Lav Pajkić

 

S obzirom na to da se Isidori po četvrti put rak vratio i da su joj tumor-markeri povišeni, Lav priznaje da i on na momente klone, pogotovo zbog sestre kojoj je, kako kaže, najgore. 
- Naša agonija traje već tri godine. Emotivno sam rastrojen, ali se ne dam. Jasno mi je u kojoj meri sam potreban svojoj porodici, koja mi je u prvom planu. Priznajem da postoje momenti kada mi je teško, kada klonem, ali trudim se da budem jači od toga. Student sam Fakulteta dramskih umetnosti, pa sam veliki ljubitelj filma. U teškim trenucima pogledam dobar film ili pričam sa kolegama sa posla i prijateljima, pa mi bude lakše. Trenutno radim u Centru za strateške projekte protiv ulaska Kosova u Unesko, pa sam okupiran, a to mi umnogome pomaže. Na kraju, moram da budem jak i zbog Vile, koja ima samo 14 godina i kojoj je najteže. Nas dvoje smo u istoj korpi, pa podržavamo i tešimo jedno drugo.
 

Rada je lepa, ali problem su godine

 

 

Branko Pantelić

Lav Pajkić kaže da nije u emotivnoj vezi sa pevačicom Radom Manojlović, ali ne krije da mu je ona veoma privlačna.
- Rada i ja smo prijatelji i ništa više od toga. Fotografisali su nas zajedno na jednoj proslavi i pokušali da naprave senzaciju tamo gde je nema. Između nas dvoje postoji generacijski jaz, pa ni ne razmišljam o mogućnosti da budemo u vezi. Rada je osoba sa mnogim vrlinama, fina, kulturna, lepa, atraktivna... Rečju divna, ali ne gajim emocije prema njoj - priča Lav, koji trenutno nema devojku.
- Nisam pogodna osoba za vezu, jer puno radim i ne bih imao vremena da je ispoštujem. Inteligencija mi je bitnija od lepote, nemam određen tip devojke. Volim formirane osobe, koje imaju interesovanja. E sad, više sam bio sa plavušama nego sa brinetama i crnkama, pa izgleda da više preferiram devojke svetle kose. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija