• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story/ Informer.rs

27.10.2015

22:53

(FOTO) PALO POMIRENJE Veljko Ražnatović se vratio staroj ljubavi!

Estrada

(FOTO) PALO POMIRENJE Veljko Ražnatović se vratio staroj ljubavi!

Podeli vest

Od momenta kada je u javnost dospela vest da je sin popularne pevačice raskinuo vezu sa Mašom Terzić postalo je nemoguće da ga vidimo sa jednom devojkom na duže vreme

Ipak, očigledo je da između Maše Terzić i Veljka ljubav nikada nije prestala, što dokazuje i zajednički selfi koji je Veljko objavio na Instagramu.

Instagram

Emotivna veza Veljka Ražnatovića i Maše Terzić delovala je idilična. Mnoštvo fotografija i lepih momenata, originalnih gestova činili su da pomislimo da je reč o ljubavi za ceo život.


Zatim je usledio raskid, a Veljko je promenio mnogo devojaka. Par sudeći po fotografijama, ponovo uživa u ljubavi.

Instagram

Nekoliko dana unazad, Veljko je objavio fotografiju devojke koja nosi majicu sa originalnim natpisom, ali niko nije mogao da pretpiostavi da je devojka na fotografiji upravo Maša.

Zajedničke fotografije izazvale su oduševljenje fanova koji podržavaju njihovu vezu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija