• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

28.10.2015

18:38

BAŠ JE SMRADINA: Dino Merlin u kafani pljunuo Harija Varešanovića!

Estrada

BAŠ JE SMRADINA: Dino Merlin u kafani pljunuo Harija Varešanovića!

Podeli vest

Edin Dervišhalidović nasrnuo na Harija Varešanovića u jednoj sarajevskoj kafani. Veći incident sprečili njihovi prijatelji

Edin Dervišhalidović ne pljuje samo srpski narod, već i svoje nekadašnje prijatelje. I to bukvalno. Šlajmaricom!

DINO SMRADINO, ovako to rade prave zvezde! EVO ZAŠTO SRPSKA TROBOJKA U ARENI!

Kada je Varešanović krenuo kući, Dino je počeo da ga vređa i tu je nastalo "hoškanje" među bivšim prijateljima

Dino Merlin se nedavno posvađao sa kolegom i bivšim drugom Harijem Varešanovićem u jednoj sarajevskoj kafani. Tokom rasprave veliki umetnik i mali čovek pljunuo je Harija u lice, saznaje Informer.
Frontmen grupe "Hari Mata Hari" sedeo je u kafani sa prijateljima, da bi se posle nekog vremena u istom lokalu pojavio i Merlin. Kada je Varešanović krenuo kući, Dino je počeo da ga vređa i tu je nastalo "hoškanje" među njima.

Dino Merlin za Informer u gužvi

Pozvali smo Dina Merlina kako bismo od njega čuli zbog čega je u jednoj sarajevskoj kafani pljunuo Harija Varešanovića. Dino se javio na telefon, a kada smo mu rekli iz kojih smo novina, kratko je kazao:
- Oprostite. U gužvi sam. Ne mogu sad.
A. J.

Međutim, Dervišhalidović se nije zaustavio na verbalnom napadu, pa je nasrnuo na nekadašnjeg prijatelja, sa kojim ima duetsku pesmu "Dabogda".
- Hari je želeo da prekine svađu i napusti lokal. U tom trenutku ga je Merlin naočigled svih pljunuo u lice! Srećom da su obojica bila sa prijateljima, koji su sprečili dalji sukob. Ljudi koji su se zatekli na licu mesta nisu mogli da veruju da neko ko važi za veliku zvezdu može tako prosto da se ponaša i ponižava druge ljude - kaže naš izvor.

Član žirija "Pinkovih zvezdica" potvrdio je Informerova saznanja, ali nije želeo da priča o nedavnom susretu sa bivšim prijateljem.
- Tačno je da se to dogodilo, ali ne bih ništa više da komentarišem - rekao je Varešanović za Informer.
Prijateljstvo između Harija i Dina puklo je prošle godine kada je Merlin, koji je predsednik Skupštine Asocijacije muzičkih stvaralaca (AMUS) u Bosni, nasilnički izbacio svog kolegu sa sastanka ove organizacije.

(VIDEO) KAKO JE SRBIJA SPUSTILA GLAVU! Evo šta je napisala novinarka Informera koju zbog srpske zastave nisu pustili na koncert Dina Merlina!

Public

Merlin izbio Hariju 
50.000 evra iz džepa

 

 

 

 

Dino Merlin je Hariju izbio 50.000 evra iz džepa. Bosanski kantautor je odlučio da preko Asocijacije muzičkih stvaralaca tuži Varešanovića za povredu autorskih prava.
- Merlin je prijavio Harija da su neke njegove pesme plagijat, da ih je navodno ukrao od grčkih autora. Zatim ga je prijavio Poreskoj upravi da nije plaćao porez za koncerte koje je održao pre deset godina. Nakon suđenja, prema presudi, Varešanović je morao da plati kaznu od 50.000 evra - tvrdi izvor Informera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pero peric

pre 8 godina

eto vam braco srbi primer kako da tuzite merlina smradina da i on plati porez i pdv srbiji i ua prosli i sadasnji prihod of koncerata\n\n

Jebeš Peru Ivana i Nišliju

pre 8 godina

- Pero Perić, natrag u školu. Ne ide ti gramatika. - Da mi je znati Ivane kakav je tvoj DNK. - A šta li nosi papak iz Niša?

ivan

pre 8 godina

smr-dino opet provocira,,,,setite se prvog Velikog brata na b92 2003 kad je onaj buljavi bosnjak pljunuo onog Eninog decka to im je u dnk!

nislija

pre 8 godina

Ne nosi dzabe one kurdske gace sa ogromnom pozadinom,sigurno zato sto je smradina.

Milan

pre 8 godina

Treba svi da placaju porez i kod nas. Bravo Dino!

Borna

pre 8 godina

Ovo je vrh, pacov koji citavu karijeru krade tuzi drugog za plagijat.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija