• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2015

20:45

KO O ČEMU - RADA O MOMIRU Dobro mi je došao raskid ali ne sviđa mi se ovakav kraj!

Estrada

KO O ČEMU - RADA O MOMIRU Dobro mi je došao raskid ali ne sviđa mi se ovakav kraj!

Podeli vest

Rada Manojlović se na snimanju jedne emisije za decu, na sebi je nosila rajf sa leptirićima koji je oduševio sve klince

Kako je nedavno raskinula sa dugogodišnjim dečko, Rada kaže da više nema leptirića u stomaku ali da su se sada preselili u glavu.

LJUBOMORNA NA RADU Momirova devojka napravila haos zbog pevačice!

RADA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o raskidu sa Momirom

RADA IMA NOVOG DEČKA: Više ne pati za Momirom?!

"Klin se klinom izbija, negde moramo da ih stavimo", rekla je pevačica a onda dodala:

"Dobro mi je došlo ovo", na šta je voditelj ostao u čudu i pitao je da li to misli da joj je raskid dobro došao. Pevačica je potvrdila njegove reči a onda kroz osmeh dodala:

"Jesam li ja toliki kreten pa da ovo pričam", rekla je.

Na pitanje da li je istina da je već našla novog dečka, Rada je rekla:

"Ne mogu ni starog da ispratim kako treba a vi već novog. Ne, ne, nije istina."

A onda se osvrnula na Momira i rekla kako je on divan, kvalitetan i pažljiv momak koji nije zaslužio da se po novinama provlači u lošem svetlu, ali i dodala da joj se ne sviđa kako se njihova ljubav završila.

"Ne sviđa mi se ovakav kraj. To nije srećan kraj! On ako poželi da bude sa nekom drugom, ja mu želim svu pesmu", zaključila je pevačica pred kamerama Exkluziva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija