• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

12.11.2015

19:51

MARIJA ŠERIFOVIĆ  OTKRILA ZA INFORMER: Saša Popović mi je dao ponudu koja se ne odbija!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ZA INFORMER: Saša Popović mi je dao ponudu koja se ne odbija!

Podeli vest

Marija Šerifović, koja svake subote zabavlja publiku kao članica žirija u Zvezdama Granda, tvrdi da je lako pristala da sudi mladim talentima

Marija Šerifović otkriva da je pristala da bude član žirija "Zvezda Granda" jer je od Saše Popovića dobila ponudu koja se ne odbija!
Pop zvezda i pobednica Evrovizije tvrdi da je bila svesna da će njeno učešće u ovom pretežno narodnjačkom šou-programu izazvati različite komentare.

Ne doživljavam Jelenu kao zamenu za Zoricu Brunclik, one su potpuno drugačije
Marija Šerifović

- Znala sam da će moje učešće u žiriju Zvezda Granda izazvati oprečna mišljenja. Uvek sam podržavala mlade ljude koji umeju da pevaju i navijala za to da dobiju svoju šansu, pa kako se dalje snađu.
Da li si Saši Popoviću postavila neki poseban uslov da budeš u žiriju?
- Recimo da sam od njega dobila ponudu koju nisam mogla da odbijem.
Kolika je odgovornost suditi o nečijem talentu?
- Ja sam uvek otvoreno izražavala svoje mišljenje, tako da sam navikla da budem odgovorna u tom smislu. Suditi o nečijem talentu jeste teško, ali mora da bude iskreno i onda nema griže savesti.
Koji su tvoji kriterijumi kada odlučuješ ko bi trebalo da prođe dalje?

 

ŠERIFOVIĆKA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Odoh ja, kad ti ne pravim šou!

 

Moja majka Verica zna da je moje mišljenje praktično nemoguće promeniti
Marija Šerifović

- Moj jedini kriterijum je da neko ume da peva, ostalo me ne zanima.
S čijim mišljenjem od kolega iz žirija se najčešće slažeš, a s kim se ubeđuješ oko kandidata?
- Trudim se da ne dozvolim da mi bilo ko menja mišljenje jer to onda nije dobro. Svako treba da ima svoj stav, jer baš zato sedi na tom mestu. Sa ostatkom kolega se ubeđujem samo ako sam potpuno sigurna da neki kandidat mora da ide dalje.
Da li ti je mama Verica nekad rekla da si se ogrešila o nekog u emisiji?
- Verica zna da je moje mišljenje praktično nemoguće promeniti, pa retko i komentariše da li sam bila u pravu ili sam pogrešila.

Public

Karijeru nastavljam u Americi

Dobila si zelenu kartu za Ameriku. Čime planiraš da se baviš tamo?
- Amerika je moja oaza gde se odmaram i punim baterije, a realizaciju svojih planova tamo sam ostavila za 2016. godinu. Biće to nešto u vezi s mojim poslom.

Da li misliš da je Jelena Karleuša dostojna zamena Zorici Brunclik?
- Ne doživljavam Jelenu kao Zoričinu zamenu. One su potpuno drugačije, a obe su na svoj način doprinele takmičenju.
Karleuša i Brena se i dalje peckaju preko novina.
- Sa obe veoma lepo komuniciram.
Misliš li da strože kriterijume za prolazak kandidata ima vaš žiri ili onaj iz "Pinkovih zvezda"?
- Ne sudim o tome, ne bavim se time.
Da li ovakva takmičenja mogu da izrode zvezde, pošto se često dešava da pobednici budu zaboravljeni, kao oni iz "Operacije Trijumf", "Prvog glasa Srbije" i "Iks faktora"?
- Nažalost, češće bivaju zaboravljeni nego što postaju zvezde. Mladi pevači nemaju dovoljno dobru predstavu o tome koliko je teško uspeti i imati karijeru. Uz to, danas je tako puno takmičenja pa se čini nerealnim da svi ti pevači uspeju. Potreban je prevashodno talenat, ali isto toliko veoma teškog rada i odricanja.
Kako se po tvom mišljenju Bojana Stamenov snašla u Farmi?
- Ako mi verujete, ja to nisam uspela ni da pogledam, jer zaista nemam vremena.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Чим певање престане ја искључим тон и користим лап топ.Нисам толико блесав да слушам лупетање чланова жирија који су испод сваког нивоа доброг укуса.Замислите да Јелена па још и Карлеуша некога оцењује?Бираш ПИНКОВЕ ЗВЕЗДИЦЕ без коментара жирија из те емисије и лепшег лека нема за душу и срце.Деца својим певањем су за Нобел награду!

Djole

pre 8 godina

Blesav si i slušas,kako bi inače znao da lupetaju?No u svakom slučaju si uznapredovao,koristis i lap top ali za tvoju dušu i srce pomažu samo pilulice(one šarene).Ukini se više moroncino!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija