• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

14.11.2015

20:39

(FOTO) KRIZA DRMA ESTRADU Darko Lazić: Nisam dobro plaćen, najveći bakšiš mi je 1.500€!

Estrada

(FOTO) KRIZA DRMA ESTRADU Darko Lazić: Nisam dobro plaćen, najveći bakšiš mi je 1.500€!

Podeli vest

Najplaćenija Zvezda Granda Darko Lazić, koji je od pevanja kupio stan i sagradio kuću, kaže da ne zarađuje puno para zato što je na estradi velika kriza

Mladi pevač Darko Lazić, koji važi za najplaćeniju "zvezdu Granda", tvrdi da ne dobija ogromne honorare, kao što svi pričaju. On smatra da vredi mnogo više nego što zarađuje i u razgovoru za Informer razbija mit o vrtoglavim ciframa za koje njegove kolege navodno pevaju.

Uvek se nasmejem kad vidim u medijima da neko od kolega pominje vrtoglavo velike cifre koje su navodno dobili kao bakšiš

Lazić, koji je od muzike kupio stan u Beogradu i sazidao kuću u Brestaču, tvrdi da se honorari, ali i visine bakšiša "pumpaju" u medijima.
- Iskreno, smatram da trenutno nisam plaćen koliko vredim. Mislim da zaslužujem više, ali dobro. S obzirom na to da je velika kriza svuda, bilo bi malo bezveze da se žalim. Radim četiri do pet dana nedeljno po diskotekama, ali i na privatnim proslava - kaže na početku razgovora za Informer Darko Lazić.
I dok njegove kolege tvrde da zarađuju na desetine hiljada evra po svirci, Lazić se smeje. Ističe da svi preuveličavaju cifre za koje rade, ali i visinu bakšiša koji dobijaju na privatnim proslavama i svirkama.

Tanja i ja smo više očekivali od našeg dueta, ali negde je zatajilo. U Srbiji nije postala hit

- Uvek se nasmejem kad vidim u medijima da neko od kolega pominje vrtoglavo velike cifre koje su navodno dobili kao bakšiš. Kad imam nastupe u klubovima i diskotekama, tamo radim za honorar. S druge strane, kad su u pitanju privatne proslave, tu bude puno muzičara i kolega pevača, pa se sve deli na ravne časti. Neumesno je pričati o ciframa i honorarima, ali bih voleo da se

Ana i ja radimo na drugom detetu

Darko priznaje da sa suprugom Anom Sević priželjkuje još dece. Ipak, on smatra da ne zavisi u životu sve samo od njihove želje.
- Naravno da želimo još dece. Na nama je da radimo na tome, ali na kraju, ipak je to božja volja.

zaustave te bajke o ogromnim bakšišima. Mislim da je moj najveći do sada iznosio 1.500 evra. Dakle, ni približno od brojki koje se spominju - objašnjava Darko.
Pevač bez trunke sujete otkriva i da njegov duet sa Tanjom Savić nije prošao baš onako kako su se nadali.
- "Ti si ta" je bila pesma koja je imala veliki potencijal, ali negde je zatajilo. Konkretno, u Srbiji nije postala hit. S druge strane, u dijaspori je jako slušana i ljudi je traže. Ali Tanja i ja smo očekivali više od te numere. Ona ima milione pregleda na Jutjubu, ali mislim da danas retko ko i veruje u te brojke jer svako može da ih kupi.
 


Tanja može opet da bude zvezda

Public

Darko Lazić veruje da Tanja Savić može da se vrati na put stare slave, iako svi misle da je njena karijera propala.
- Tanja i ja se ne družimo privatno, ali je smatram jednom od najharizmatičnijih i najtalentovanijih pevačica. Karijera joj je zatajila jer je odlučila da se posveti porodici i ostvari kao majka, ali svakako još ima vremena za nju. Ona je veliki potencijal.t

 

 

 

 


 

 


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 8 godina

kolikosi dao i ulozio u ovu i za ovu drzavu i ovo sto uzmes i stoti daju i toje mnogo

alk

pre 8 godina

Moze li mi ko reci koliko ovaj momak ima svojih pjesama?Zeli pare na tudje pjesme sto ih pjeva.Pa to i moj papagaj pjeva pa se nezali!!

bob liberty

pre 8 godina

Da je srece da zivimo u normalnoj drzavi,ovakvi kao ovaj debeli ne bi imali za hleb!!\n

Milos

pre 8 godina

Hahhaha strasnoo! Ako ga ne placaju dovoljno odakle mu onaj Audi?? Ako zna neko koliko kosta? Ja sam takav isti Audi platio 30.000e a za njega nzm... NE PLACAJU GA DOVOLJNO!!!\n

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija