• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2015

13:03

(FOTO)  KARLEUŠA PODIGLA NOGE i napravila haos na internetu!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA PODIGLA NOGE i napravila haos na internetu!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko ima stila, a ovoga puta je pokazala svoju inovativnu odevnu kombinaciju za koncert u Banjaluci

Mnogima se činilo da se Jelena obukla u "tetovažu", a zapravo se radi o zanimljivom kompletu uz koji je obukla sandale koje su izazvale pobunu na društvenim mrežama.

(FOTO) A KRITIKOVALA JE DIJANU JANKOVIĆ Zavirite u luksuznu vilu Jelene Karleuše!

(FOTO) POCEPANA I SEKSI Karleuša izazvala uzbunu zbog bujnog dekoltea!

Instagram

 

 

Ready for tonight

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on Nov 19, 2015 at 11:16am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 8 godina

E ove prikaze! Dzabe joj da dize i siri bilo sta, na kilometar se vidi 15 litara silikona i 3 litra botoxa! A tek one vjestacke trepavice, i 5 kila sminke, ne daj boze da jou nocu sretnem! Pomislio bih da je pokojni vampir Sava Savanovic-:))

OVO TRUJE MIRISOM

pre 8 godina

Odlicno,hulahopke za celo telo. Jeftino,lako se oblaci,ne trebaju koferi,torbe,kutije,pegla,moze da se znoji,smrsa,detoksikuje. Ala ce ovo da se prepisuje. Najbolje da ona toga nabavi dosta,a onda da namolimo Ivana da je ipak malo ispljuje ,pa da prodaja krene i zbogom sirotinjo.

MIRKO

pre 8 godina

Trideset osam ti je godina ni kamuflaža ti ne pomaže. Ova svaku svoju tezgu u kafićima najavljuje kao koncert koji nikada u životu neće imati

Bojan

pre 8 godina

JELENA MEGA RIBA MEGA ZVEZDA….. 1) AKO NEMATE VASE FOTKE DA POKAZETE NA DELU SVAKA VASA KRITIKA PREMA JELENI K PADA U VODU. 2) AKO NISTE STVORILI NESTO U MUZICI SVAKA KRITIKA DA DRUGA OSOBA NE ZNA DA PEVA PADA U VODU, STA STE VI SAMI POSTIGLI U MUZICI????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija