• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

23.11.2015

20:00

(FOTO ) ZGRNULI SILNU LOVU Severina i Igor Kojić zaradili 250.000 evra na svadbi!

Estrada

(FOTO ) ZGRNULI SILNU LOVU Severina i Igor Kojić zaradili 250.000 evra na svadbi!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Severina Vučković udala se juče za Igora Kojića, i to pravo iz "stojadina". Folk pevač Dragan Kojić Keba je na svadbu svog sina spiskao oko 120.000 evra, međutim kako Informer saznaje, mladenci su od oko 600 zvanica zaradili više od 250.000 evra

Seve, koja je uzela prezime Kojić, i  Igor su od većine gostiju dobijali podebele koverte umesto standardnih poklona, tako da je prve bračne noći bilo dosta "šuški" za brojanje.

Zvanični deo svadbenog veselja počeo je kada su Severina i Igor iz Kebine vile na Bežanijskoj kosi krenuli prema hotelu "Kraun plaza" u okićenom Zastavinom "kecu" starom više od 30 godina.

Ko Tito i Jovanka

Taša propustila bratovo
venčanje jer nema papire

Kebina ćerka Nataša Kojić Taša nije došla iz Amerike na venčanje svog brata Igora. Kako Informer saznaje, Taša nema papire, pa zato ne sme da napušta zemlju.

Veseli mladoženja, koji je vozio "stojadina", stao je ispred kapije i zapevao pesmu "Đurđevdan", a Sevka je poput Titove Jovanke nasmejana mahala sa suvozačevog mesta. Trubači su neumorno svirali od jutra, a u jednom momentu je sa njima zaigrao i ponosni svekar Dragan Kojić Keba.

- Presrećan sam, pa šta mislite koliko sam srećan. Danima ne mogu da se smirim. Mnogo ljudi je bilo zaduženo za organizaciju svadbe da bismo mi mogli potpuno da se opustimo i veselimo - rekao nam je Keba.

Kada su mladenci stigli do hotela u kom su odseli i oni i njihovi gosti, Seve i Igor su prošetali crvenim tepihom ležerno obučeni. Na sebi su imali bele majice sa svojim karikaturama iznad kojih je "gospođa", odnosno "gospodin".

Većina gostiju nije donela poklone već je mladence zasula kovertama

Golupčići su zatim otišli u svoje apartmane da se spreme za veliku srpsku svadbu, kako su je nazvali. Severinina kreatorka Marija Vujica otkrila nam je kako su tekle pripreme za venčanje.
- Severina nije zahtevna. Bila je samo na jednoj probi, pa se zabrinula što je ne zovem ponovo da proba - rekla nam je Vujica.

Prvi ples uz Graša

Mali Aleksandar bio uz mamu

Severinin sin Aleksandar Popović bio je na maminom venčanju. Iako se njegov otac, "kralj bakra", protivio, mališan je ipak prisustvovao velikom veselju. 

Doterani, sređeni i nasmejani, Seve i Igor su oko pet sati stigli u veliku salu "Geneks impuls hola", koja je specijalno bila uređena po njihovoj želji. Kao što je Informer pisao, prase se vrtelo na ražnju, rakije se pekla u kotlu. Sve je bilo baš kako su mladenci i zamislili.

120 hiljada evra koštalo venčanje

Pesmu za njihov prvi ples otpevao im je pevačicin dugogodišnji prijatelj Petar Grašo.
- Moja drugarica mi je tražila da im otpevam za prvi ples pesmu "Moje zlato", ja sam rado pristao - rekao nam je Grašo.

Zvanice i mladenci su se okupili oko 17 sati u hotelu i zajedno otišli do "Geneks impuls hola", gde je došao matičar da ih venča. Kada su izgovorili sudbonosno "da", vratili su se u "Kraun plazu", gde su se do jutra zabavljali uz "Magla bend" i brojne druge kolege koje su se latile mikrofona.

EKSKLUZIVNO Prva fotografija Severine i Igora iz sale!

(FOTO) SEVE I IGOR IZGOVORILI SUDBONOSNO "DA"! Pogledajte ko je sve stigao na svadbu godine

POČELO LUDILO! Keba hiljadarkama kitio trubače ispred svoje kuće!

SEVERININO SRPSKO VENČANJE MOŽE DA POČNE: Goste čuvaju Kobre, račun plaća Keba!

 


I gosti se sređivali u hotelu

Na svadbi su đuskali Lepa Brena, Mira Škorić, Goca Božinovska, Saša Popović....
Severinini i Igorovi gosti stizali su u hotel "Kraun plaza" od ranog jutra. Neki od njih sređivali su se u apartmanima koje su specijalno za svoje zvanice iznajmili mladenci. Tijana Dapčević je na svadbu dovezla prijatelja, iako nije bila na spisku zvanica. U hotel su među prvima došli Željko Joksimović i Dragan Stojković Piksi, sa suprugama Jovanom i Snežanom.
U jednom apartmanu je odseo i Petar Grašo, koji se srdačno izljubio sa Kebom. Među Severininim i Igorovim zvanicama bila je i Nada Topčagić, koja nam je otkrila da se zbog njihovog venčanja osećala kao da se ona udaje:
- Imala sam tremu zbog njihove svadbe, ustala sam u šest ujutru. Samo sam o tom venčanju danima mislila. Poklonila sam im jedan veoma originalan poklon, ali i parice. Želim im puno dece, sreće, zdravlja i da do kraja života ostanu u braku - rekla je Nada za Informer, a slične želje za mladence su imali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić:
- Želimo im puno ljubavi i razumevanja u braku. Da čvrsto brane svoju ljubav i da se uzajamno poštuju - poručili su Bekuta i Mrka.
Zlata Petrović nam je rekla da im je donela keš, jer i ona voli kada dobija novac:
- Nisam im kupila poklon, već sam im dala pare. Polazim od sebe, bolje mi je da dobijem i 100 dinara nego poklone. Ja sam za svoju svadbu dobila toliko poklona da sam na kraju pola bacila - rekla je Zlata.
Osim njih, na svadbi su bili i Lepa Brena i Boba Živojinović, Saša Popović, Suzana Jovanović, Saša Matić, Mira Škorić, Goca Božinovska i mnogi drugi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija