• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.11.2015

08:43

SEVE U DILEMI: Jesam li ja sad SEVERINA KOJIĆ KEBA?!

Estrada

SEVE U DILEMI: Jesam li ja sad SEVERINA KOJIĆ KEBA?!

Podeli vest

Hrvatska zvezda Severina Kojić polako se navikava na svoje novo prezime

Devojačko Vučković više neće koristiti, a i na društvenim mrežama se sada predstavlja novim prezimenom. Još na venčanju u nedelju našalila se istim povodom.

- Da li sam ja sada Severina Kojić Keba ili kako? - upitala se Seve pred mnogobrojim zvanicama, koje su se okupile da proslave najlepši dan u životu mladenaca.

Kako je izjavila regionalnim medijima, ona je odavno "izgubila prezime", jer je većina zna samo po imenu.

(FOTO) SAD JE STVARNO Pogledajte šta je Severina uradila na društvenim mrežama

SEVKINA SESTRA ZDENKA: Izdala je Hrvatsku, gde baš da se uda za Srbina!

VELIKA SRPSKA PRAVOSLAVNA FAMILIJA Seve će živeti kod tata Kebe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 8 godina

Nego kako. Sad mozes da koristis sve kebine kartice i imovinu takodjer. I posto si i ti Keba sada mozes pr. da trazis rastavu od zene i da joj das sut kartu. Je sve je to stekao Keba , osnosno ti. .Pametna, dalmatinka.

Getsbi

pre 8 godina

Severina Kojić-Keba je dugačko. Bolje bi bilo Keberina.

rada tomasevic

pre 8 godina

Evrici nisu bitni jer dalmatinka ce roditi blizance pa ih krstiti u katolickoj crkvi kao srpskog sina Aleksandra kraljevica bakra.A to nema cijenu ako cemo iskreno.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Што сте таки - мајку му... добро изгледа, добро пева, добро кува, добро пуши, па шта хоћете више мајку му... па нек траје док - траје...!

srbsrb

pre 8 godina

i ja tako mislim, ako je njima lepo., sta se to bilo koga tice. Njihov zivot, njihova stvar. Neka uzivaju. Koliko ce da traje i to nije nasa stvar, vec samo njihova.

Kojic VXI

pre 8 godina

Nema dileme, nisi KEBA, vec KEVA i to je pravo..ali ste par..opasan, trajacete dugo i bice tu nesto jos..jer ovo je zemlja cuda

goranS

pre 8 godina

Svu sreću sveta želim Severini i Igoru. Njena Veličina je što je uzela prezime čoveka koga VOLI, sviđalo se to hejterima ili ne. Zato uživajte jedno u drugom....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija