• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer

27.11.2015

19:00

NOVI DOKAZ DA JE KRALJ NARODNE MUZIKE NEVERAN  E Šauliću, baš si ŠABAN!

Estrada

NOVI DOKAZ DA JE KRALJ NARODNE MUZIKE NEVERAN E Šauliću, baš si ŠABAN!

Podeli vest

Šaban Šaulić se slikao u spavaćoj sobi sa ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom

Šaban Šaulić više ne mora da krije vezu sa Ivonom Negovanović Cucom jer su procurele fotografije iz njihove spavaće sobe!

Cuca namerno plasira te slike da bi Šabanu uništila život i karijeru
Hasan Dudić

Kralj narodne muzike već godinama priča da ništa nije imao sa mladom pevačicom, ali fotke iz njenog ukradenog telefona ga demantuju. Ne samo da su Cuca i Šaban bili u ljubavi već su neke svoje intimne trenutke i ovekovečili za sva vremena.

Cucine uspomene

Na fotografijama koje je objavio nedeljnik "Star" vide se Cuca i Šaban iz najsrećnijih dana. Prvo se ljube, pa se mršte, a onda i zagrljeni poziraju. Pevačica se nije mnogo potresla kada joj je nestao telefon sa ovim slikama:

- Telefon mi je ukraden pre nekoliko meseci. U njemu sam imala sve što svaka normalna devojka ima; prepiske, fotografije, uspomene - rekla je Cuca za Star.

reprint Star

Šabanova žena: To su bljuvotine

reprint Star

Šabanova supruga Gordana Šaulić tvrdi da nije videla fotografije na kojima su njen muž i Cuca.
- Nisam to videla, ne znam o čemu se radi - rekla nam je gospođa Šaulić, a kada smo joj opisali fotografije, kratko je dodala:
- To je degutantno. Ja sam poslednja osoba koja treba da komentariše te bljuvotine.

Njena advokatica Sonja Savin ističe da se ona za sada neće oglašavati ovim povodom.
- U ovom trenutku ne mogu da dajem nikakve informacije. Poslali smo svima dopis da ćemo tužiti sve medije koji povrede čast Ivone Negovanović Cuce - rekla nam je Sonja.

Šaban juče nije odgovarao na pozive novinara Informera. Na njegov broj se javio čovek koji se predstavio kao Šaulićev prijatelj:
- Šaban spava, ne mogu da ga probudim. Kasno je došao sa nastupa - rekao nam je Šabanov drug.
Kako saznajemo, Šaulić je u toku jučerašnjeg dana hitno otputovao za Istanbul, gde će boraviti nekoliko dana, valjda, dok se ne stiša bura u javnosti zbog objavljivanja najnovijih dokaza njegove veze sa Cucom.

Iskoristila ga

U odbranu "kralja narodne muzike" skočio je njegov dobar prijatelj Hasan Dudić, koji je ubeđen da iza plasiranja ovih fotografija stoji upravo Cuca:
- Zgadio mi se život kada sam video te slike. Šaban je moj brat i čovek koji nema nijednu mrlju u karijeri. Zato me duša boli što je dopustio sebi da ga jedna uličarka bruka. Cuca namerno plasira te slike da bi mu uništila život i karijeru. A svi znamo ko je ona... Samo onaj ko je žurio na autobus nije bio s njom - kaže Hasan za naš list i dodaje da je Šabanova ljubavnica izabrala pogrešan način da se reklamira u medijima:
- Bolje da je Šabana iskoristila da postane pevačica, umesto što se promoviše kao njegova švalerka. 

reprint Star

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 8 godina

Zamisli nema jednu mrlju u svojoj biografiji. Ima ih toliko da ova sadašnja nema mesta više gde da se ugura. Eliksir mladosti da se produži starost. Bar toga u Srbiji ne fali.

zoran vukasinovic

pre 8 godina

i na kraju parade da pane na bolesnoj devojcici za njegove godine.

Ivan

pre 8 godina

Saban izuzetno imitira blejanje Ovce i to njegovo blejanje Nena Vezesa Srpskom muzikom

Zek Zek Dadumle

pre 8 godina

Da je on zaista hoce kao da bi za njega postojala neka prepreka?Covek je zaista Kralj i zasluzuje sve nahjbolje za sebe iskreno.Ova mala se blamira,ipak je on nece iako je u godinama,da je hoce nema te sile ,sve bi on ostavio,jer ipak je on Saban-Kralj i moze mnogo vise od ostalih.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija