• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

07.12.2015

18:22

NEVERNI MILE Kitić: Švrljam sa mladim devojkama, ali se uvek vratim mojoj Marti!

Estrada

NEVERNI MILE Kitić: Švrljam sa mladim devojkama, ali se uvek vratim mojoj Marti!

Podeli vest

Pevač Mile Kitić kaže da ga često privuku zgodne devojke, sa kojima bude kratko, ali ističe da svoju suprugu Martu Savić ne bi ostavio ni zbog Naomi Kembel

Sa Martom Savić ste godinama u braku, međutim, mnogo se pričalo o vašim avanturama. Ima li u tim pričama istine?
- Imam kod kuće lepu ženu, ali povuče me svaka mlada, zgodna devojka. Međutim, uvek se vratim Marti i svojoj kući.

Vreme je da napustim "Grand"

Čuli smo da napuštate "Grand". Da li je to istina?
- Nisam još izdao album ni za jednu izdavačku kuću, a zvali su me i iz "Granda" i iz "Siti rekordsa". Nemam nikakve obaveze ni prema kome, ali pošto sam u "Grandu" 10 godina, razmišljao sam malo da promenim, pa ću novi CD izdati za "Siti rekords".

Kako ona to podnosi?
- Kako god hoće nek podnosi, ja volim mlade lepe žene.

Pa ako imate potrebu da švrljate, zašto ostajete sa Martom u braku?
- Moju Martu nikad ne bih ostavio. Volim ja da odem i da budem sa nekom ženom, ali uvek se njoj vratim. Ne bih je ostavio ni zbog Naomi Kembel.

Svojevremeno se pisalo i da ste bili u vezi sa Sandrom Afrikom. Posle turneje koju je imala sa vama, ona je postala pevačica i kažu da super zarađuje.
- Znam da je Sandra pričala kako sam joj ja odmogao i da je ona meni pomogla. Ali ne bi trebalo da zaboravi da sam ja tada bio veće ime nego sada, dok je ona bila niko i ništa. Radila je na šipci u jednom sarajevskom klubu.

prinstscreen

Vaša ćerka Elena odlučila je da krene maminim i tatinim stopama, pa je i ona počela da peva. Mislite li da će uspeti?

U Srbiji me neće, u Evropi razvaljujem

Mnogo zarađujete u inostranstvu, ali vas u Srbiji nema.
- Svakog vikenda radim po Evropi, do aprila sam zauzet, razvaljujem se od posla. Ali u Srbiji me ne traže jer moj program, očigledno, nije za ovo tržište. Zadovoljan sam svojim honorarom, on je od 5. 000 do 10.000 evra, a novogodišnji nastupi se duplo naplaćuju.
Koji vam je najveći bakšiš?
- Bakšiš uzimam uglavnom na ciganskim svadbama u Beču, Rimu. Oni se vesele, bacaju pare... Ja pevam za honorar, a bakšiš podelimo. Umeli smo da dobijemo i po 50.000 evra, ali kad se to podeli na nas 12, ne uzmemo puno novca. Nedavno sam u Njujorku za "Kraljicu trotoara" dobio 4.000 dolara.

- Moja ćerka ima tek 18 godina i u budućnosti će biti ozbiljan pevač, ali ne želim sad da se hvalim. Pokazaće vreme. Sa ćerkom sam prošao jedan vrlo težak period puberteta. Mnogo sam slab na ćerku jer imam samo nju, pa joj ispunjavam sve želje. Ali uspeli smo da kanališemo njene zahteve i napravili smo od Elene normalnu, vaspitanu, obrazovanu devojku. Doduše, moram da priznam, za to je više zaslužna moja žena nego ja.

Da li je tačno da ste joj platili ugradnju silikona?
- Izlazilo je u par navrata da je Elena ugradila silikone, ali to nije tačno. Ima sve atribute i ne treba joj ništa za sada, ali ako bude želela da ih ugradi radi svog zadovoljstva, pa nek uradi. Braniću joj možda još godinu-dve, a posle nek radi šta hoće.


Ko je stroži roditelj: Marta ili vi?
- Definitivno Marta! Ja sam stalno na putu, pa i ne mogu potpuno da joj se posvetim. Ali u poslednje vreme vodim i nju na putovanja. Kad je bila manja, teže sam podnosio to što sam stalno bio odsutan. Sada je ona velika devojka, pa je sve drugačije.
 

Public

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

...и "Леси"...се увек враћао - кући...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija