• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

08.12.2015

11:58

SRPSKA STARLETA ZAVADILA HRVATE! Fudbaleri Hajduka i Dinama pobili se zbog Soraje!

Estrada

SRPSKA STARLETA ZAVADILA HRVATE! Fudbaleri Hajduka i Dinama pobili se zbog Soraje!

Podeli vest

Večiti rivali potukli su se u jednom zagrebačkom klubu jer je igrač Hajduka želeo da se slika sa Vučelićevom, koja je sedela u separeu sa prvotimcima Dinama

Letele su flaše, čaše, tukli su se kao da su bokseri, a ne fudbaleri. Obezbeđenje ih jedva razdvojilo

Novopečena voditeljka Soraja Vučelić uspela je da zavadi Hrvate! Fudbaleri Hajduka i Dinama pobili su se u subotu uveče u jednom noćnom klubu u Zagrebu zbog atraktivne Srpkinje.

Večiti rivali su tog dana igrali derbi u Zagrebu, u kom je trijumfovao Dinamo, pa su fudbaleri modrih pozvali Soraju da sa njima proslavi pobedu.

facebook

Na istom mestu provodili su se i igrači Hajduka, a jedan od njih je želeo da se fotografiše sa Vučelićevom, zbog čega je izbila makljaža među fudbalerima.

Pogubna po fudbalere

facebook

Soraja je baš pogubna po fudbalere, bilo da su joj prijatelji ili momci. Novopečena voditeljka godinama u nazad povezivana je sa brojnim fudbalerima, pa se tako pisalo da je bila u vezi sa Sinišom Mihajlovićem, Stefanom Babovićem, Dejanom Babićem, a uspela je čak da upozna i svetski popularnog Nejmara.

Njegove kolege iz Dinama shvatili su ovaj gest kao provokaciju, pa su na nju odgovorili pesnicama:

- Soraja je sedela sa igračima Dinama. Prvih sat-dva nije bilo većih problema. Povremeno je dolazilo do sitnih čarki: dobacivali su jedni drugima. Onda je jedan od igrača ustao i iz svog separea došao do onog u kom je sa dinamovcima sedela Soraja. Zamolio ju je da se slika sa njim. Ona je prihvatila i tada je krenula opšta makljaža. Igrači Dinama su ga napali, a njemu su u pomoć priskočili saigrači koji su posmatrali celu situaciju. U jednom momentu se klub pretvorio u ring gde se mlatilo dvadesetak ljudi - kaže izvor Informera koji je bio u ovom zagrebačkom klubu.

On tvrdi da je obezbeđenje jedva uspelo da smiri razjarene igrače.

- Letele su flaše, čaše, tukli su se kao da su bokseri, a ne fudbaleri. Moralo je da reaguje brojno obezbeđenje, a čak su ih razdvajali i neki gosti koji su bili pribrani. Tek posle desetak minuta su uspeli da smire situaciju - tvrdi naš sagovornik.


Očigledno da ne mogu ni da izađem i da se lepo provedem a da ne dođe do nekih problema i posledica
Soraja

Dok su se njeni drugari iz Dinama, ali i obožavaoci iz Hajduka tukli, Soraja ih je nemo posmatrala.

- Stajala je u uglu separea, u neverici gledajući šta se dešava. Na sreću, nju niko nije ni zakačio - dodaje izvor Informera.

Soraja Vučelić nije bila preterano rečita na ovu temu. Indirektno je potvrdila da je do tuče došlo.

- Ne mogu stalno da obraćam pažnju šta se dešava oko mene. Vidim samo ono što me zanima, a to da li se neko tuče i svađa, nije moja stvar, pa se trudim da se time i ne bavim. Očigledno da ne mogu ni da izađem i da se lepo provedem a da ne dođe do nekih problema i posledica - rekla je Soraja za Informer.

SORAJU SKUPO KOŠTA PRIJATELJSTVO Zapalili joj džip zbog posete zatvorenom hakeru!

ISTRAGA VIP PROSTITUCIJE Tajkunov sin na Željku i Soraju spiskao 56.000 evra!

HRVATI OPLELI PO SORAJI! Sise ko lubenice, usta veća od glave!

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Eeee stan'te malo Ona je crnogorka da se ne brkaju neke stvari jer to nije isto.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija