• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.12.2015

17:27

MARTU BOLI UVO ŠTO MILE ŠVRLJA! Šutnuću ga kad ga uhvatim na gomili!

Estrada

MARTU BOLI UVO ŠTO MILE ŠVRLJA! Šutnuću ga kad ga uhvatim na gomili!

Podeli vest

Pevačica Marta Savić odlučila je da oprosti svom mužu Miletu Kitiću brojne prevare! Ona kaže da će ostaviti folkera tek kada ga uhvati u krevetu sa drugom devojkom, a do tada ne mari čak ni na njegova javna priznanja da je švrljao sa mlađim ženama

Marta kaže da joj je najbitnije da je Kitić dobar prema njoj i da je voli.


Vaš suprug Mile Kitić priznao je da voli da švrlja. Zbog čega ste i dalje sa njim?


- Diskutabilno je šta znači prevara. Za mene je to isključivo kada otvorite vrata i vidite svog partnera sa drugom, na gomili. Meni se to nije desilo do sada. Takođe, za mene je prevara kada osetite da vas neko ne voli i ne poštuje. Čujem svašta o Miletu i njegovim aferama, ali ništa od toga nisam videla, tako da ništa ni ne znam. Kada vidim, ostaviću ga.


Ali on je javno to priznao....


- Meni nije nikada! Da je došao i priznao mi, ja bih rekla: "Dobro, ajde sad da vidimo šta je tvoje, šta je moje." Ne znam da li nešto krije, ali se prema meni lepo ponaša, pa ne moram uopšte da sumnjam ni u šta, a pogotovo ne u njegovu ljubav. U intervjuu za vaš list rekao je i da se posle švrljanja uvek vrati kući, ali ja ću mu sada poručiti da ne mora. Meni je dobro i sa njim i bez njega.

Ja sam Eleni majka, a Mile Deda Mraz

Mile kaže da ste vi mnogo stroži od njega kada je reč o vaspitanju vaše ćerke Elene...
- On ceo život od mene pravi babarogu. Svi koji nas poznaju znaju da on nije merodavan da kaže da sam ja stroga. Problem je u tome što prvo moram sa njim da bijem bitku, pa tek onda sa ćerkom, jer su njih dvoje tandem. Zbog toga sam im stroga. Ja se trudim da opravdam ulogu roditelja, dok on ceo život ima samo ulogu Deda Mraza. Zato smo u sukobu. 


Da li vas nerviraju žene koje žele da budu sa vašim mužem?


- Nemam problem sa damama koje se hvale da su bile sa mojim mužem. Ali smetaju mi žene koje mi se nakače na vrat i uznemiravaju me. To je jako ružno. Žene bi trebalo međusobno da se poštuju. Nije problem to što su uradile ili su planirale nešto da urade sa mojim mužem. Problem nastaje kada počnete nekog da ugrožavate, kao što je slučaj sa mnom. Ne razumem što se uopšte bave trećom osobom, odnosno mnom.


Kako reagujete na ta psihička uznemiravanja? Na koji način prevazilazite takve situacije?


- Kada me zovu Miletove devojke, ja odem na more, u šoping, čitam knjige... Imam puno obaveza, dovoljno prijatelja u životu sa kojima mogu da razgovaram o svemu. Trudim se da ne pridajem značaj anonimnim pozivima i porukama.

Public

Da li se zbog svega toga ljutite na Mileta, jer vas zapravo zbog njega sve te žene uzurpiraju?

14
godina
je Mile Kitić stariji od Marte Savić

 


- Ne, jer nije on kriv. Svako se ponaša onako kako misli da treba, a one to čine na taj način.


Da li ste se zbog svega toga i povukli sa javne scene?


- Odavno me nema, jer su mi se smučile neke stvari na estradi. Ne mislim na publiku, pesme i muziku, već na sve ovo propratno. Ne mogu da se uklopim u šablon i u pravila koja su danas prisutna. Zato je bolje da se sklonim i doziram sebe onoliko koliko mi prija. Na svu sreću, ja to sebi mogu da priuštim. Stavila sam sebe u drugi plan i da bih podržala supruga koji je najbolji u svom poslu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Дозвољено му је да "шврља" само у .... - Марту...!

Bojan

pre 8 godina

Kad bi Marta bila moja ja je varao nebi,vatrena zena vidi se.

josif

pre 8 godina

Sto bi mu zamerala!Zna da je pacov u krevetu i da mozda i svrlja sa nekom dok mu uzme pare,inace zbog cega bi neka svrljala sa starim pacovom.Neka gospodja Marta kaze ko nju trpa,tesko da takvu p-------u moze da zadovolji pacov,njoj treba muskarac da je trpa zestoko.Pozz.MKD

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija