• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.12.2015

08:21

(FOTO) SORAJA ZAPALILA KAFANU,  pa "zapalila" usred žurke!

Estrada

(FOTO) SORAJA ZAPALILA KAFANU, pa "zapalila" usred žurke!

Podeli vest

Na proslavi trećeg rodendana poznate prestonicke kafane pojavile su se brojne poznate ličnosti, pevači, voditelji, glumci, starlete...

Medu prvima na žurku stigla je Soraja Vučelić, a kako je njen ulazak bio pompezan, kako to i inače biva, sve oči su bile uperene u nju. Kako je vreme odmicalo a približavala se ponoć, u Staru Pesmu stizale su i brojne druge poznate ličnosti.

Tako je sa novom frizurom stigao Dragan Marinkovic Maca, a samo sekund pre njega, u kafanu je ušla Sofija Rajović u društvu Katarine Rebrače. Istovremeno,stigli su Daria Stanojević, Igor X.  Folk pevač Dimi nakon dužeg vremena izašao je bez Vesne Zmijanac koja je propustila žurku zbog neodložnog puta u Atinu.

Stigla je torta i svi su očekivali da će svećice da duva Soraja, ali je to umesto nje učinio sve popularniji mladi glumac Nikola Glišić, koji je publiku osvojio ulogom u hit filmu "Pored mene", a to je učinio u društvu više prelepih hostesa. Soraja je naprasno nestala iz kafane, što je oneraspoložilo muški svet. Ipak, dobra muzika popravila je atmosferu.

Za odlican štimung bili su zaduženi učesnici Prvog glasa Srbije Ivana Bojanovic i Meda, a pridružili su im se i Sloba Vasić, Ljuba Perućica, Nemanja Staletović i brojne druge zvezde i zvezdice.

SRPSKA STARLETA ZAVADILA HRVATE! Fudbaleri Hajduka i Dinama pobili se zbog Soraje!

http://PROGOVORILE O MADAM ŽELJKI Tamara i Stanija ispričale svoja iskustva sa podvodačicom




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija