• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

10.12.2015

22:25

ESTRADNA SVAĐA Marina Tucaković: Šabana više neću ni da pozovem!

Estrada

ESTRADNA SVAĐA Marina Tucaković: Šabana više neću ni da pozovem!

Podeli vest

Pošto je izjavio da članica žirija Pinkovih zvezda Marina Tucaković naplaćuje pevačima 10.000 evra za tekstove, Šaban Šaulić ostao bez prijateljice
printscreen

Iako su dugo bili bliski prijatelji, folk pevač Šaban Šaulić i tekstopisac Marina Tucaković zaratili su zbog jedne, kako Marina kaže, nepromišljene rečenice njenog prijatelja.

Šaulić je u intervjuu za jedan nedeljnik izjavio kako Marina svoje tekstove skupo naplaćuje.

- Moje pesme sa melodijom i tekstom koštaju 2.500 evra, ja simbolično naplaćujem. A Marina Tucaković traži i po 10.000 evra samo za tekst - izjavio je Šaulić.

Marina je bila izrazito revoltirana tom njegovom izjavom.

- Šokirana sam. U početku nisam mogla da verujem da je tako nešto rekao, a onda sam se uverila kada sam pročitala. To je zaista laž i ne znam čemu to. Mi smo bili bliski prijatelji, ali očigledno sam samo ja tako shvatala. Šaban dobro zna da ja nikada nisam toliko naplaćivala tekstove i trebalo je dobro da razmisli pre nego što je izgovorio takvu glupost. Verujem da bi on voleo da može da naplaćuje tekstove toliko, ali ne može. Kao što ne mogu ni ja. Nisam se čula sa njim posle te izjave. Nikada ga više neću pozvati - rekla je Marina za "Blic".

Zbog smrti oca, folk pevač Miroslav Ilić bio je odsutan sa snimanja muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ mesec dana. Za to vreme menjala ga je Zorica Brunclik, koja, međutim, nije bila miljenica ostalih članova žirija.
- Drago mi je što se Miroslav vratio. Mi smo uigran i pravi tim. Ne smatram da je šou bilo šta izgubio odlaskom Zorice Brunclik. Ipak je naš Miki ona karika koja je nedostajala - kaže Marina Tucaković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moj Zivote drug mi nisi bio

pre 8 godina

Saban je mnogo jak za tebe Marina.On je Kralj za tebe,koji ti je poslednji hit sto si napravila? Ovo ej Balkan? Ljubice-zaljubice,ej stisni me,pritisni,Beograd a ja bezobrazan itd,i to za Euroviziju..kakav tuzan i smesan tekst i to da neko ceni ? Ne diraj Kralja Sabana !

ZikaZikic

pre 8 godina

Da li svi vi placate porez ovoj Drzavi ? Hvala.

Da se zna

pre 8 godina

Pa jeste da skupo naplacuje,a inspiracija joj je jako losa,Saban je u pravu.

prdez

pre 8 godina

Ti i Saban po muizici i pesmama ne mozes da se uporedite,Saban je najveca zvezda u regionu a ti..sta si ?Kompozitor ?

Milance

pre 8 godina

Moram da kazem da je Marina u pravu.Nikad nije krila nista u vezi sina i da ona voli da cirne.A Saban je jako los covek.Zajebo je mnogo ljudi za tekstove,ostajao duzan,pa vanbracni sin pa Cuca...On vec 20 god.nema hita jer provereni tekstopisci nece da mu daju tekstove za dzabe pa je primoran sam da pise i komponuje.Toliko o njemu.

Sigmatao

pre 8 godina

Sabana znam licno,covek je na mestu,nije tacno da je los covek.A tek pesme sto nam je ostavio za vecnost dok Marina samo neke kukumavke iu kojima smrt priziva,to je njen stil.

radoslav kundacina

pre 8 godina

Kompozitor je Betoven itd, a gde moze da Saban ili drugi sabancici-ke sebe mogu da nazivaju kompozitorima.Njihova su imena stiho klepci i klepci muzike aranzeri zar ne!?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija