• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.12.2015

15:05

ZOKA  OTKRILA TAJNU IDEALNOG BRAKA: Žena treba da zna kad da ćuti!

Estrada

ZOKA OTKRILA TAJNU IDEALNOG BRAKA: Žena treba da zna kad da ćuti!

Podeli vest

Bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš novogodišnju noć provešće zajedno, dok je prvi dan nove godine rezervisan za poklone

 

Međutim, od 31. decembra njima je važniji datum 14. april, dan kada su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav i taj dan slave. Brunclikovoj često postavljaju pitanje kako uspeva da sačuva brak sve ove godine, a ona je odlučila da uputi savet svim ženama

 

- Kažu da mi imamo idealan brak. Znate šta je važno? Da žena ućuti u pravom trenutku. I da iskoristi pravi trenutak kad će sve to reći što nije rekla onda. To savetujem i svoje ćerke. Mogućnost uspešnog braka je poštovanje. Vodite računa o ružnim rečima - nemojte ih izgovarati - izjavila je popularna pevačica u emisiji "Premijera".

(VIDEO) ŽURKA, ŽURKA! Kalinić nema novac za ringišpil, pa ga sam napravio za decu!

ŠIROKO! Proslava Nove godine u Beogradu uz Brenu, Cecu, Sigala...

TOPALKO O VEZI SVOJE ĆERKE I SLOBE VASIĆA: A lepo sam joj rekao...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija