• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2015

15:17

(FOTO) KAKO SNAJKA KAŽE! Kojići slave katolički Božić!

Estrada

(FOTO) KAKO SNAJKA KAŽE! Kojići slave katolički Božić!

Podeli vest

Posle glamurozne svadbe o kojoj je brujao čitav region, Kojići konačno mogu u miru da odmore i da proslave praznike. Srećna porodica danas slavi katolički Božić, a fotografija koju je Seve podelila na Fejsbuku odiše porodičnom idilom

- Tiha noć, blažena noć... Volim što se volimo - napisala je ona u opisu fotografije.


KOJIĆ VARAO SEVERINU! Tajno se viđao s transseksualcem Natašom Mazom!

PALJBA PO KEBI: Zorica: Glumi ludilo, a snajka mu vratila slavu!

KEBA PRESREĆAN! Mali Aleksandar me već zove "deda"!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kolašin

pre 8 godina

kako katoličkim. zar nije nasa vukčevićka.

Yorkshire

pre 8 godina

Bravo,pravi Jugovici kojih ima sve vise.. Ja im zelim sve najbolje i da opstanu u inat svim nacionalistima ! I ja slavim 2 Bozica jer zivim u katolickoj zemlji a i Bajram posto mi je zena iz Bih.I bas nam lepo svima a vi koji ste protiv crknite u sopstvenoj mrznji!

lela

pre 8 godina

Svejedno je gde je dijete rođeno,gdje je kršteno,koji se svetac slavi kad je u pitanju veza između katolkinje i srbina bilo iz hrvatske a sad i iz srbije .Toliko je svejedno da se samo katoličko poštuje.

Pancevac

pre 8 godina

Pa sta je to pa cudno. slavice i Djurdjevdan,e romale,romale.

nina

pre 8 godina

uskoro ce zaboraviti sve svoje običaje, ako su ih uopće i imali. kako bi naš narod rekao: poturica je uvijek bio gori od turčina

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija