• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

25.12.2015

18:55

TANJA SAVIĆ PONOVO U SVAĐI SA PORODICOM Otac je ostavio bez krova nad glavom

Estrada

TANJA SAVIĆ PONOVO U SVAĐI SA PORODICOM Otac je ostavio bez krova nad glavom

Podeli vest

Pre godinu dana, Tanja Savić prolazila je kroz pravu porodičnu dramu kada je njen otac Staniša Savić kuću koju su kupili na Zvezdari preveo na svoje ime i nije dozvolio pevačici da je izdaje

Pre nekoliko meseci, on je odlučio da tu nekretninu proda bez Tanjinog znanja, iako je ona slala novac iz Australije za kupovinu i sređivanje tog zdanja.

On je preko agancije za nekretnine prodao kuću jer se na vlasničkom listu nalazi samo njegovo ime, pa mu agenti nisu tražili Tanjinu dozvolu.

TANJA SAVIĆ U BOLNICI! Ono što joj se desilo je noćna mora svake pevačice!


- Tanja već nekoliko godina slabo komunicira sa roditeljima zbog čestih svađa u vezi sa kućom koju su pre pet godina kupili na Zvezdari. Staniša je još tada naveo sebe kao vlasnika i nije dozvoljavao da se nekretnina izdaje, zbog čega Tanja po povratku iz Australije nije želela da se useli u tu kuću, iako je kompletno finansirala njeno opremanje. Ona je još prošle godine digla ruke od toga, ali je pre mesec dana veoma pogodilo kada je čula da je njen tata kuću prodao. Ne bi ona ni dinar uzela od toga, ali joj je krivo što je makar nije obavestio. Pogodilo je što se on ponaša kao da ona ne postoji i kao da nema unuke, kojima bi trebalo jednog dana da kuću ostavi u nasledstvo - kaže naš izvor blizak porodici Savić.

Pevačica je, navodno, sasvim sličajno saznala da ej kuća prodata.

Kuća vredna pola miliona evra!

Tanja Savić je pre pet godina kupila zemljište na Zvezdari i počela sa izgradnjom kuće, koja je vredna oko pola miliona evra. Nekretnina ima oko 500 kvadrata, planirano je da bude na tri nivoa i da se u dvorištu izgradi i bazen. Radovi nisu gotovi, s obzirom na to da pevačica više nije želela da ulaže novac, a njeni roditelji nisu imali finansijskih mogućnosti da sami završe radove. Zbog toga je Tanjin otac kuću prodao nedovršenu.

- Staniša je kuću prodao preko agencije, ne znam za koje pare, a Tanja je za to saznala sasvim slučajno od brata. Brat joj je u telefonskom razgovoru rekao da je otac pre mesec dana prodao kuću. Pevačica je istog momenta nazvala oca i dok je ona vikala, on je pokušavao da promeni temu, što je Tanju još više iznerviralo. Njen suprug Dušan joj je rekao da se ne nervira, već da digne ruke od svega jer sada je stvar gotova i kuća ne može da se vrati - ističe naš izvor.

Kako bismo proverili naše informacije, pozvali smo porodicu Savić, a na telefon nam se javila Tanjina mama Živka.

- Nećemo da pričamo za novine, niti o tome što me pitate. Mi pričamo sa našom ćerkom i to je bitno! - bila je kratka pevačicina mama, koja nam je objasnila da Staniša nije kod kuće i ne može da nam se javi.

Tanje je ostala nedostupna za komentar. Podsećanja radi, Tanja je planirala da po povratku u Srbiju u toj kući živi sa suprugom Dušanom i sinovima Maksimom i Đorđem. U nadi da će se situacija sa porodicom rešiti, ona je iznajmila stan na Bežanijskoj kosi, gde će očigledno i ostati.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija