• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

25.12.2015

20:19

FRKA NA ESTRADI Goga Sekulić: Pišem roman koji će mnoge uništiti!

Estrada

FRKA NA ESTRADI Goga Sekulić: Pišem roman koji će mnoge uništiti!

Podeli vest

Pevačica Goga Sekulić najvila je da će uskoro objaviti kojoj se mnogi na estradi neće obradovati

Goga se pohvalila da je pročitala mnogo knjiga pa je došlo vreme i da ona počne da piše.

- Da ne verujete toliko sam knjiga pročitala da nemam više šta da čitam. Zato pišem svoju knjigu. Već godinama unazad pisala sam teze i čekala da se ostvarim kao majka. Onda se desila tragedija kada sam izgubila supruga i tu sam stala. Moram da procenim šta ću sa knjigom. Ako sledeće godine budem sama, ne daj Bože, onda ću je završiti. Ako se nešto lepo desi na ljubavnom planu, onda će biti objavljena za godinu i po do dve. Knjiga će biti moja životna priča. Znači, biće ozbiljna, poučna i poslužiće omladini kao pomoć kako da se bore kroz život. Da je život satkan od smeha, tuge, radosti, uspona, padova. Sve pomešano - kaže Sekulićeva.

Na pitanje da li će u romanu oplesti i po estradi, Goga kaže da nikoga neće štedeti.

- Samo će imena biti malo izmenjena, ali će u principu biti istinita priča. Nema tu ko šta da se ljuti. Neću preterivati, ali biće žestoko - poručila je ona.

Ono što nismo mogli da ne primetimo jeste da Goga nosi nočari za vid, pa smo je pitali da li joj je se baš od čitanja dioptrija uvećala.

- Vid mi je oslabio davnih godina, ali ja nisam verovala lekarima i sada nosim velike naočari. Mnogo sam momke gledala. Šalim se. Kamo sreće da jesam.

Goga je

- Ne bih volela ništa više da planiram. Ponekad ljudi ne znaju kako je meni. Možda vama deluje da sam srećna, ali ne. Ja sam nekad tužna, imam promene raspoloženja, ali se trudim da budem pozitivna. Ono što je sigurno, volela bih da se ostvarim kao majka. To je nešto najlepše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 8 godina

Postujem, vasu literaturno muzicko izrazavanje, prema nama kao obicnim smrtnicima i gradjanima, ove zemlje! Samo moram da konstatujem. Gospodjo! Gogo da mi se vas \"Radni naslov\" vaseg romana ne svidja nimalo. Po mojim procenama, vec vidim zakljucni naslov \"Balkanski Kamf\". Zato bih vas zamolio ovako putem medija, polako dajete ishitrene izjave. Polako, ima hvala bogu u ovoj zemlji jako skolovanih, knjizevnika, poliglota, gramaturga, tekstopisaca, lektora na kraju krajeva... Te shodno vasem planu i programu za objavljivanje javno. Pisanog dela... Potrazite prvo konstataciju od gospode za to zaduzeni u ovoj zemlji i institucije... Molim vas. Gradjanin Republike Srbije... \"Carobnjak iz oza\" Davno jako davno prelistano stivo! \"Alan ford\" druga prica... Svako dobro vam zelim.\n

Saša

pre 8 godina

Gospodjo! Sekulic... Budite ljubazni nemojte, kvariti umetnost pisanog izrazavanja i obavestavanja... Odlicno plivate, u stihovnom izrazavanju i umetnosti... Toga se i drzite. Ako vec toliko volite literaturu, moj vam je savat od srca da, pocetne korake stihovnog izrazavanje preko literature. Potrazite od naseg hvala bogu, i pametnog coveka. Gospodina. Bore Djordjevica... Jako, cenim i postujem vokabularnu sinhronizaciju reci u tekstu, i stihovima... I ovo sve u naj kracim crta da vam pojasnim... \"Kada, o necemo ili nekome pisete. Gospodjo., Gordana to radite pametno! Zato, i postujem reci i delo uvazenog gospodina, Bore Djordjevica... Potrazite savet, legenda je to roka, ima znanje... Naravno bez uvrede ostalih muzicara, sa prostora. Republike... Apsolutno postujem njihov rad. Jedan sam od obozavaoca i slusaoca iste muzike vec dugo, jako dugo vremena... Celokupnog \"XY\" Roka...\n

Grigorije MMM

pre 8 godina

Dragi Saša, vokabularni cirkuski sinhronizante, ti si žešće kvalifikovan da budeš učitelj pisanja dotičnoj budućoj spisateljici. Nivoi su vam tu negde... lako ćete se se sporazumeti. Aaaaah, dugo se nisam ovoliko smejao...

pedagog

pre 6 godina

Saša-Sašo.... Da Vam i ja rečem 2-3, u stvari i koju više riječ. Ne PRDELJECAJ tako ti Boga, aj sad polako do ovoga ti MOGA !!!

Aca slikar

pre 8 godina

Nemoj da ja o njoj nesto napisem iz njene proslosti u Svajcarskoj...i ne samo da napisem nego i da to argumentujem fotografijama...bas bi bilo veselo..,.,

Teodor

pre 8 godina

Pišeš roman?! Eh, dušo moja neuka, ti ne znaš o čemu pričaš. Roman nisu memoari nego je umetnička forma i možda može da ga napiše neko ko je napisao i obavio sto pripovedaka (koje su takodje umetnička forma), neko ko je savladao zanat pisca, a ne neko ko ne ume da sastavi prostoproširenu rečenicu. Možda možeš, uz nečiju pomoć, da preneseš na papir svoja sećanja, ili svoja iskustva sa estradom, ali to nije roman. Stari Latini su za takve imali uzrečicu: Quod liced Jovi, non liced bovi. - Ko je razumeo - shvatio je.

toti

pre 8 godina

Prvo je izjavila da je najbolja riba na estradi,a sada da pise knjigu.Ta konjska faca, moze da pise samo o razmnozavanju konja i to radnih a ne rasnih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija