• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

26.12.2015

12:34

PARE SU KOD ŽENE! Mirka Vasiljević: Više zarađujem od Vujadina!

Estrada

PARE SU KOD ŽENE! Mirka Vasiljević: Više zarađujem od Vujadina!

Podeli vest

Mirka Vasiljević do sada se već tri puta ostvarila kao majka i iako je relativno skoro dobila treće dete, ona uveliko radi. Za razliku od mnogih žena fudbalera, glumica sama zarađuje svoj dinar i ne zavisi od svog partnera, Vujadina Savića

- Od početka imamo dogovor da sve delimo i da nije bitno da li na kartici piše njegovo ili moje ime. Počela sam da se zabavljam s njim zbog njega samog, a ne zbog njegove profesije. Tada je sve moglo da ostane na nivou Crvene zvezde. Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više jer je siguran u sebe. Sada sam u Srbiji i radim jer imam mnogo ponuda, a on je došao kod nas - rekla je Mirka.

Mlada glumica planira da se posveti karijeri, budući da se sa 25 godina čak tri puta ostvarila u ulozi majke.

- Svi me zezaju zbog toga i sve mi je to jako simpatično. Ne planiramo uskoro proširenje porodice jer sada želim da se posvetim poslu - dodaje Vasiljevićeva.

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA INTIMNE DETALJE Evo kako da napravite muško dete!

DA LI ĆE MU MIRKA OPROSTITI? Ovo je fotografija koju je Vujadin objavio!

MIRKA SE SELI U MOLDAVIJU! Mi smo porodica i normalno je da Vujadina u stopu pratim!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fressnapf

pre 8 godina

Niti si ti neka glumica niti on fudbaler.Poznati ste zbog Duleta Savica i po tvojim trudnocama samo.

I nekako

pre 8 godina

Pa sad ona bi nekako i mogla da se nazove glumicom,ali on fubalerom,pre nekim statistickim podatkom klubova koji su ga izmenjali.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija