• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.12.2015

08:13

ŠTEKARA! SALE ZAVRNUO JECU! Popović masno plaća sve članove žirija - osim Karleuše!

Estrada

ŠTEKARA! SALE ZAVRNUO JECU! Popović masno plaća sve članove žirija - osim Karleuše!

Podeli vest

Direktor Grand produkcije plaća sve članove žirija osim Jelene, koja je pristala da ocenjuje takmičare džabe jer, kako kaže, njenu cenu niko ne može da plati

 

PRESUKUPA
Koliko bi ja trebalo da naplatim moje zalaganje i trud, niko ne bi mogao da plati. Razumem kolege jer je posao surov, pa niko neće ni "dobar dan" da kaže bez para
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša, koja je digla rejting muzičkom takmičenju Zvezde Granda, jedina ne dobija pare od Saše Popovića za ocenjivanje takmičara.

Direktor Grand produkcije odrešio je kesu i platio Anu Bekutu, Snežanu Đurišić, Dragana Stojkovića Bosanca, Mariju Šerifović i Šabana Šaulića, ali ne i glavnu kariku u svom žiriju.

Kako Informer saznaje, Karleuša je pristala da žirira bez honorara jer je mislila da su i ostali članovi žirija tu zbog prijateljstva sa Popovićem i pravljenja gledanog šoua.

Međutim, nije se mnogo potresla kada smo je obavestili da svi drugi dobijaju pare sem nje. Kako kaže, čula je već te priče, ali ne mari za njih:

Najmanji honorar ima Bosanac, Bekuta i Snežana zarađuju oko 1.000 evra, dok Šaban dobija duplo više para

- Tačno je da ne dobijam honorar za učešće u Zvezdama Granda jer, koliko bi ja trebalo da naplatim moje zalaganje i trud, niko ne bi mogao da plati. Čula sam da moje kolege dobijaju novac i to je u redu. Posao je surov, danas niko neće da kaže ni "dobar dan" bez para, tako da ih ja potpuno razumem. Saša Popović je uvek bio džek, nije cicija, zato ima i najgledaniji šou - kaže Karleuša za Informer.

Marija se dogovorila sa Saletom da joj bez provizije ugovori deset nastupa i honorar od 7.000 evra

Ona nije želela da komentariše visinu honorara ostalih članova žirija, ali je Informer uspeo da sazna okvirne cifre. Prema tvrdnjama našeg izvora bliskog Grand produkciji, najmanje zarađuje kompozitor Dragan Stojković Bosanac. On navodno po emisiji dobija oko 700 evra, dok Ana Bekuta i Snežana Đurišić dobijaju nešto više:

- Ana i Snežana uzimaju oko 1.000 evra po emisiji, Šaban je najplaćeniji. Njemu Popović isplaćuje duplo veću svotu novca, dok je Marija Šerifović napravila poseban angažman. Dogovorila se sa Saletom da joj Grandovi menadžeri bez provizije ugovore deset nastupa i honorar od 7.000 evra. Na taj način će ona za jednu sezonu žiriranja dobiti oko 70.000 evra. Poznato je da pop pevači teže zakazuju nastupe od folkera, tako da je njoj ovaj dogovor odlično legao - završava priču naš izvor.

Nije htela da kupa publiku šampanjcem

Public

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana napravila sjajnu atmosferu u jednom subotičkom klubu u kom je trebala da otvori najveći "moet" na svetu. Pevačici su hteli da poklone flašu da bi u okviru nastupa isprskala publiku, ali je ona to odbila.
- Tačno je da su želeli da otvorim šampanjac, ali ja nisam konobarica, već pevačica. Nisu mi oni sponzori niti su me platili pa da ih reklamiram - poručila je pevačica, koja je i bez šampanjca napravila odličnu žurku. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 8 godina

Sumnjam da toliko daje za clanove zirija jer jedna Sanja Kuzet vredi vise nego tri clana zirija a ne znam koliko nju placa ali smo neki dan u medijima mogli videti njen stan koji je vise nego skromno namesten i u kojem je namestaj star najmanje sedam godina, ni jednog novijeg komada namestaja.

Bane

pre 8 godina

Najbolji strucno pedagoski pristup ima Ana Bekuta, i ako nekome ne da glas to strucno argumentuje izvinjavajuci se sto nije glasala dok drugi zauzmu neki borbeni stav spremni da se svadjaju zasto nisu nekoga pustili a neki su pak toliko osioni da kazu da ne znaju sta nije u redu ali da im se to ne svidja.

lale

pre 8 godina

Velika sramota.Pa da li vi znate koliko znanja je ona ulozila u ziri.Godinama se skolovala za to.Kod nas se skola nimalo ne ceni.Odmah treba da ide za Ameriku.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija