• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

03.01.2016

11:51

KEBA: Igora sam dobro udomio, još samo Tašu da udam...

Estrada

KEBA: Igora sam dobro udomio, još samo Tašu da udam...

Podeli vest

Folk pevač Dragan Kojić Keba 2015. pamtiće kao izuzetno uspešnu. Održao je spektakularni koncert u rodnoj Loznici i išao na turneju po Americi, jednu od njegovih najboljih na ovom kontinentu. Ipak, najveću radost donela mu je ženidba sina Igora

- To je najlepše što se mojoj porodici dogodilo - ponosno kaže Keba za "Novosti". - Igor i Severina se vole i sve što im se desilo, bilo je iz ljubavi. Njihova parola je - ljubav i ništa drugo!

Mnogobrojne novinarske ekipe pratile su do detalja venčanje Seve i 15 godina mlađeg Igora. Ipak, vrata sale u kojoj je održano veselje, bila su im zatvorena. Događaj je proglašen svadbom decenije, a stariji Kojić naglašava da mu taj epitet ništa ne znači:

- Ne bih se osvrtao na to da li je bila svadba decenije. Za mene je bila najlepša, jer sam ženio sina. Veselje je proteklo u odličnom raspoloženju i sve je bilo na veoma visokom nivou. Ovo je bila drugačija svadba na kojoj su gosti uživali u mjuziklu, baletu, ali i uz neprevaziđenu "Danas, majko, ženiš svoga sina". Srećan sam što smo proširili porodicu i što je snajka uzela prezime Kojić.

Severina iz vanbračne veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra, za koga naš sagovornik ima samo reči hvale.

screenshot

- Mali Aleksandar je predivno biće koje me zove deda - veli Keba. - I moje i Igorovo srce je puno zbog toga. Naravno, želeo bih da imaju što više zajedničke dece.

Zanimalo nas je da li bračni par radi na proširenju porodice.

- Hvala bogu, pa šta će drugo da rade - osmehuje se Keba.

I dok snajka Severina namerava da se fokusira na karijeru, Keba tvrdi da o duetu sa njom nije razmišljao:

- Ne planiram duet sa Severinom. Mada, nikad ne reci nikad. Nisam ljubitelj dueta i nemam ih mnogo u karijeri. Severina ima sjajnu karijeru. Velika je umetnica, ima dušu kao okean i odlično peva. Uspela je da izgradi svoj stil i umetnički izraz. I da nije moja snajka, rekao bih isto!

Informer

Keba nam otkriva da ove godine planira solističke koncerte u Beogradu i regionu, a najveća želja mu je da uda ćerku Natašu, koja u Los Anđelesu gradi glumačku karijeru. Pevač pamti samo lepe stvari, a iz loših nastoji da izvuče pouke. Zato, u novu godinu ulazi ispunjen, a sebi želi da ostane baš onakav kakav jeste:

- I dalje se sebi dopadam od glave do pete! Planiram da ostanem ovakav i u narednom periodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svaba

pre 8 godina

Usrecio si ga nema sta, svaka cast :D :D :D . Samo ne znam da li svi zajedno gledate njen filmic ? :)

Miladin

pre 8 godina

Bi i Keba da glumi na filmu no mu ne moze biti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija