• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2016

10:27

NATAŠA BEKVALAC ZA INFORMER: Volela bih još jednu bebu!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC ZA INFORMER: Volela bih još jednu bebu!

Podeli vest

Pevačica priznaje da bi želela da sa suprugom Ljubom Jovanovićem dobije bebu i tako ćerki Hani podari brata ili sestru

Porodična sreća mi daje mir i stabilnost, energiju i snagu za sve ono manje lepo
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac priznaje da bi volela da rodi još dece. Pevačica, koja će početkom februara proslaviti prvu godišnjicu braka s bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, otkriva za Informer kako razmišlja o tome da ćerku Hanu obraduje bratom ili sestrom. Lepa Novosađanka ističe da joj je porodica najveći oslonac u životu.

- Volela bih da imam još dece - kaže Nataša i dodaje da o proširenju porodice ne voli unapred da govori.

Ljuba me prihvata takvu kakva sam

Instagram

Natašin suprug Ljuba Jovanović uspeva da se nosi s njenom slavom i s činjenicom da važi za jednu od najpoželjnijih žena u Srbiji:
- Nemam takav odnos i utisak o sebi, ali ovaj posao i sve što on nosi moj muškarac prihvata jer je on veliki deo mene i voli sve što mene čini srećnom. Svaki muškarac želi srećnu ženu pored sebe, a da bih to bila moram da funkcionišem uspešno, ne samo na polju partnerskog odnosa već i na svim ostalim životnim frontovima.

- Ne spadam u osobe kojima je potrebno da naglas govore o onome šta priželjkuju i što bi ih najviše učinilo srećnim. Porodična sreća mi daje mir i stabilnost, energiju i snagu za sve ono manje lepo što se dešava van porodičnog doma - priča pevačica.

Nataša je odrasla u velikoj porodici, sa roditeljima i dve sestre. U njihovoj kući se Božić tradicionalno proslavljao u velikom društvu, a Nata se i danas rado seća tih trenutaka.

- Detinjstvo pamtim kao najbezbrižniji period u životu, a sve praznike najviše sam volela da provodim u društvu svojih sestara kod bake i deke u Sremskim Karlovcima. U našoj porodičnoj kući bi u vreme novogodišnjih i svih ostalih praznika sve izgledalo idilično i bajkovito. Tu sam i naučila sve o našim pravoslavnim običajima i prenela ih i na svoju porodicu - ističe pevačica, koja smatra da mladi ne drže do tradicije:

- Čini mi se da nove generacije sve manje poštuju prelepe običaje koje nosi pravoslavlje. Pamtim da bi se za Badnje veče okupili mi i deca iz komšiluka zajedno sa roditeljima i komšijama. Svi zajedno bismo se družili i uživali u tradicionalnom paljenju badnjaka za Badnje veče. Toliko intezivno mi je sve to ostalo u sećanju da i dan-danas mogu da zamislim neke slike i osetim mirise - priča Nataša, koja je i ovaj 7. januar provela u domu svojih roditelja.

Atraktivna pevačica priznaje da je za prazničnu trpezu zadužena njena majka:

- U našem domu privilegija glavne kuvarice pripada meni, ali budući da jedna kuhinja ne trpi dve kuvarice, čast da kuva za vreme svih praznika prepuštam svojoj mami - priča Nataša.

(FOTO) LJUBAV Ovako je Nataša Bekvalac proslavila Božić!

NOVOSADSKA BARBIKA: Ne pada mi na pamet da nosim crvene gaćice za Novu!

(VIDEO) OTVORILA VRATA SVOG DOMA Ovde živi Nataša Bekvalac!

POSESIVNA NATA: Kada bi Ljuba napravio selfi, razvela bih se!

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17