• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.01.2016

10:16

MIROSLAV OPET "PIČI": Sale je smešan, a Brena pravi gluposti!

Estrada

MIROSLAV OPET "PIČI": Sale je smešan, a Brena pravi gluposti!

Podeli vest

Miroslav Ilić se iznervirao što ga Lepa Brena i Saša Popović spominju u medijima i poručio im da se ne mešaju u njegov život. Kada je video da Brena komentariše njegovog vanbračnog sina Devina, Slavuj iz Mrčajevaca je žestoko opleo po gazdarici "Granda" i njenom najbližem saradniku

 

Brena se iz gluposti meša u moj život, a Popović je nepismeno duhovit
Miroslav Ilić

- Lepa Brena se iz gluposti meša u moj život - rekao je Ilić za Našu televiziju i dodao da folk pevačica "ni sama ne zna šta radi". Ništa blaži nije bio ni prema Popoviću, za koga je istakao da su mu fazoni "neduhoviti".

- Popović na nepismen način pokušava da bude duhovit - dodao je folk pevač.

Kad smo ga pozvali, Miroslav nije bio preterano raspoložen da komentariše svoje nekadašnje prijatelje.

- Nemam šta da vam kažem o tome. Oni odavno ne postoje za mene, niti me interesuju i molim vas da me ništa u vezi sa njima ne pitate. Kao ni u vezi s onom nesrećnom binom što se srušila nekoliko sati posle mog nastupa, a o čemu je brujao ceo region - kazao je Miroslav za Informer.

SRUŠILA SE BINA Na koncertu Miroslava Ilića povređene četiri osobe

SAŠA POPOVIĆ: Miroslav Ilić nema pojma da peva, dere se kao konjina!

LEPA BRENA SIGURNA: Moji sinovi neće završiti u zagrljaju starleti!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stasha

pre 8 godina

Nije mali covek, jednostavno yeli da ga te sirovine ostave na miru.Njegov zivot je njegova licna stvar.Niko ne kopa po Breninoj i biografiji onog pederka Popovica.Sta oni zele od njega?Odj..i

slavuj iz uzica

pre 8 godina

Miroslav Ilic je legenda i pravi umetnik a Sasho i Fahreta obicni kapitalisti koji znaju da se i losa reklama moze unovciti. Zato i prave sve to sa tzv. Nepriznatim sinom Ilica. Oni su bez skrupula, a Miroslav ce priznati to dete ako bude hteo to je sasvim njegova privatna stvar....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija