• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2016

10:05

PATETIKA! Vojin isprozivao Cecu na dan godišnjice Arkanove smrti!

Estrada

PATETIKA! Vojin isprozivao Cecu na dan godišnjice Arkanove smrti!

Podeli vest

Uoči godišnjice smrti Arkana Ražnatovića, njegov sin iz prvog braka, Vojin Ražnatović, ponovo je iskoristio priliku da ospe paljbu po svojoj "zloj maćehi", kako je sam naziva i polubratu i polusestri, Veljku i Anastasiji

 

 

Sutra je tacno 16 godina od ubistva mog oca. Evo sta tacno mozemo da ocekujemo od ZITORADJE TEATRA: (Spoiler alert)-... Posted by Vojin Ražnatovic on Thursday, January 14, 2016

 

(VIDEO) CECA SMUVALA MANEKENA?! Evo kome pevačica nije odolela...

(FOTO) PSOVAO I BAHATIO SE! Veljko zavodio red na splavu, pa u ponoć zbrisao sa brinetom!

(FOTO) MAŠA PREPLAKALA VELJKA! Nije prošlo ni pet dana, a već je pala u zagrljaj orlića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
karlo

pre 8 godina

Ja isto zivim u USA otac mi je preminuo 2005 i svake godine za godisnjicu odem u Srbiju da posetim ocev grob a doticni samo pljujea neznam kada je on obisao ocev grob kad va toliko voli !

makarona

pre 8 godina

on nikada nije bio na ocevom grobu...odrekao se ocevog prezimena, i ima vanbracno dete koje ne izdrzava...pametnom dovoljno da zakljuci o kakvom se endemu radi.........

Lala iz Banata

pre 8 godina

... Сваком - по заслузи..!!

dp

pre 8 godina

Taj čovek se odrekao očevog prezimena, nije bio više od 10 godina na njegovom grobu, nije bio na sahrani svoje bake, ni tetke. I sada takav lik nekome nešto prigovara ? A posebno jadno je što napada polubrata i polusestru. Ustvari, on je pljujući druge najviše rekao o sebi.

Saša

pre 8 godina

Razumljivo! Nema mesta patetici. Postujem mladog coveka... I licno njegov komentar... Upravu si momak... Sve. APSOLUTNO SE PITATE, ZA SVE... MOMAK! \n

posmatrac

pre 8 godina

Ma djavola ga voli hoce neki dinar da ucari preko mrtvog oca,ok, mozda ne voli Cecu,ali tolika mrznja prema bratu i sestri po ocu,tom ocu koga toliko voli,koji su bili bebe kad se sve to desavalo i koji nista nisu mogli ds mu uzmu,govori o ovom decku...

vasa savest

pre 8 godina

Cekaj kako mozes tako da kazes o tvojoj porodici, da su od blata sacinjeni ne bi trebao tako da govoris. Ne znam da li verujes u nesto ali neces srece imati od toga u zivotu. Pada prokletstvo na tebe. Meni je sramota od tvoje sramote.

bosa

pre 8 godina

pljuje, to samo govori o njemu.a kako drugačije da skrene pažnju na sebe da u opšte postoji očito da nema grugih kvaliteta.

Vladimir

pre 8 godina

Vojine, nazalost, sve je ovo istina sto si napisao. Ne obracaj pasnju na Cecine fanove i znaj da te vecina gradjana podrzava u ovom poduhvatu. Pozdrav iz Kragujevca.

lukabg

pre 8 godina

Na 16godisnjici smrti muza predstavila je 16 godina mladjeg ljubavnika jako posteno,pametno i uzorno,nema sta,dno,dna

Beograd

pre 8 godina

Tipican Crnogoraca,a predstavlja se da je "veliki"Srbin iz Crnr Gore

miko

pre 8 godina

Pa šta ako je našla decka posle 15 god.od kako je udovica!!!Vi moralni postane varate žive muževe a ovamo glumite neki moral.fuuuuuj muka mi od lažnih moralista.A ti vojine nadji sebi decka i smiri hormone!!!!Kako SE prezivas vojine????sad plasiliste se arkanovog prezimena pa sav kad i čemer i arkanovo ime ostavili da sama ceca nosi???razbezaliste se po svetu ...sram vas bilo..vi ste bruka i sramota arkanova

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija