• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2016

17:39

CECA SE OGLASILA! Evo šta je rekla o svom mladom dečku

Estrada

CECA SE OGLASILA! Evo šta je rekla o svom mladom dečku

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović (42) već godinu da je u tajnoj vezi sa manekenom Aleksandrom Jovovićem (26). Cela estrada je uzdrmana ovom za javnost novom romansom, a pevačica je odlučila da se oglasi putem društvene mreže Instagram

Postavila je fotografiju na kojoj piše: "Nije greh voleti", uz komentar da ljubav godine ne broji.

 

 

Ljubav godine ne broji...

A photo posted by Svetlana Ceca Raznatovic (@ceca__official) on Jan 15, 2016 at 6:41pm PST

 

Fanovi su oduševljeni njenim izborom i poručili joj da uživa u ljubavi i da zasluženo voli punim plućima.

(FOTO) SVA CECINA PILETINA! Njima nije odolela!

(VIDEO) CECA SMUVALA MANEKENA?! Evo kome pevačica nije odolela...

Podsetimo, pevačica je dečka vodila na putovanja u Moskvu i Dubai, a bio je s njom i na Kopaoniku u novogodišnjoj noći. Oni su vodili računa da ne budu otkriveni, pa je Cecu uvek pratio brat Milan, a Jovović je bio u blizini. Da su zajedno posetili Moskvu pokazuju i fotografije s Instagrama.

DOBILA PRIZNANJE! FANOVI: Ceco, frajer ti je odličan!

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mrsomud

pre 8 godina

sad ce tebi tetka ceca da objasni kako se rade one stvari,,,\n

Lala iy Banata

pre 8 godina

Енглези имају назив за такве - кажеду "КУГУАРКА"..?! Шта му то дође ..појма немам..?! Ал - "пасује ко скраћен поруб на гаће"....!!...Љубав..? Мож* да биде, ако је младић - рано осто без мајке...!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Цеца - "математичарка"...!! Зна она да 20 у 40 иде два пута -дневно !

milica

pre 8 godina

Nije greh voleti, nije ,ali te veštačke..SIFONE..nosit u njedrima ,to je greh.

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Никад нећу разумети жене... Фарбају косу вештачком бојом, Усне бојадишу вештачком бојом, Носе вештачке трепавице, Уграђују вештачке груди, Пију "вештачка" пића... И ондак те опауче по носу...!? ..Кад им донесеш - вештачко цвеће...?!

Bojan

pre 8 godina

Aman pustite ljude na miru da se vole,bolje to nego da se tuku i svadjaju.Ja sam licno mladji 9 godina od moje lepse polovine i super nam je u vezi,slazemo se i postujemo.Bolje se sa njom slazem nego kad sam bio sa mladjim curama koje nisu ozbiljne,i mene zbog toga nije sramota ja o tome normalno pricam a sto smo mi zaostali kao narod to je druga stvar mene licno zabole sta ce ko reci.Ceco samo napred ti si veoma lepa i zgodna zena u najboljim godinama,a i tvoj decko ide uz tebe uzivajte u ljubavi i budite srecni.

proizvodi90ih

pre 8 godina

Samo na prvi pogled izgleda lep,a kad ga malo vise posmatras nista narocito,onaj Vavic je mnogo lepsi.A Ceci ne vredi nista,ona je zena ratnog zlocinca i profitera,ne mogu je 5 Morava oprati.

automehanicar

pre 8 godina

Koju kilometrazu ceca ima to je otprilike ekvivalent zene og 79 godina

DEDA TIKA

pre 8 godina

Mali bolje da si na socijalnoj pomoci nego sa tim BAKSUZOM samo ce ti malerisati i unistiti zivot ,bezo sto pre dok nije kasno TI VISE NJOJ PRUZAS NEGO ONA TEBI ONA JE ISTROSENA FRAJLA ,a ti sto imas je daleko vrednije od njenog lopovluka i otetog

Bojan

pre 8 godina

Znao sam da cu dobiti vise minuseva nego pluseva,e to je problem sto niko ne gleda svoja posla.Ajde nastavite samo tako hocu jos minuseva bas me briga ja uzivam,lepo mi je i teram po svom.Pozdrav za sve koje su mi dali minuse puknite od zlobe.

radoznali kokac

pre 8 godina

Sobzirom da joj je ugradjena kosa i kao sve na njoj nije njeno vec ukradeno ili skinuto sa mrtvaka sta ce ovaj decak da osisa do glave kao raniji tipovi

Igor

pre 8 godina

Preterano, mnogo je mlad za nju. Sramota, Veljkov vršnjak, taman za njenu cerku. (smatrao sam je pametnom zenom)\n

Igor

pre 8 godina

Mama ima boljeg i mladjeg decka od cerke 😨\n

Nebojsa

pre 8 godina

Uhvatio Cecu klimaks u petu deceniju zivota i nezna sta radi

zoran

pre 8 godina

Meni oko nje sve smrdi na raspadanje ,smrt,trulez i mrlnu

mirko

pre 8 godina

Da li ce sad njen drugar Dacic i ovom dati diplomatski pasos?

ana

pre 8 godina

Ajde bre bar je zgodniji od onog psihopate arkana,udri ceco piletini netreba vijagra da te zadovolji

prd prd Ceconja

pre 8 godina

Ovom Deckonji bas godi da svi mediji pisu o njihovoj navodno romansi,sad je izasao iz anonimnosti,a roditelji su sigurno ponosni na njega.Kako li reaguje kad je sa cerkom zajedno ?

NEOBAVESTEN

pre 8 godina

Mali nije obavesten.Ove matore alamunje znaju.

vera

pre 8 godina

Željan dečko maminog mleka..Šta ako su SIFONI ..prazni...

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ajde begaj..! Ta, kad je "kamara" udavila - miša..? Kade..?Gde si to vido..?

Djordje

pre 8 godina

Srpska narodna izreka: Ko s'decom spava, upišan se diže !

Lala iz Banata

pre 8 godina

... Дете је дете...Да га "волете" и разумете, ! ...Играчка, за Стрине и "тете"... Само ако умете, Кадгођ да их ... - **бете!

Nina

pre 8 godina

Tetke su nacisto poludele : Ceca, Severina, Trzan..., a ona baba kreatorka ga je nacisto zacrnila !!! Sad se postavlja pitanje: sta ti mladici traze od istrosenih, izraubovanih zena ? Neko slavu, neko majku, neko pare, tek od ljubavi tu nema nista. U sustini, tuzni za obe strane !!!

Nena

pre 8 godina

Aman zeno izvadi te silikone, cemu ti sluze ? Kome se, pametnom, to svidja ? Pa i sama, valjda, vidis koliko je taVESTCKA tvorevina odvratna.

zora

pre 8 godina

Mora da su njegovi roditelji odusevljeni.Razocarala me je.Ona ili ima matorce ili klince,uvek ekstremna.Trebalo je da joj Demu Mur bude primer.Nadam se i da ce nakon kraja uspeti da se izbori jer ovakve stvari ne traju.

Mena

pre 8 godina

Koliko je nasa omladina, neobrazovana, bez znanja. Naime, godine u kojima je Ceca su mlade, usta cete se uveriti, drugo ovakav nacin tj. Ovakvim prostackim iznosenjem vaseg misljenja, govori o vama samima. Sramota je da se bilo ko od vas oglasava i daje svoje misljenje koje nije misljenje vec prostakluk. Tako ja smatram, ljubomora i mrznja ne vodi dobrom, potrebno je zamisliti se pre nego posaljete komentar. Inace nisam Cecin simpatizer.

Lada

pre 8 godina

Kao sto vec jednom napisah u komentarima. Samo napisite nesto o Ceci i sitne duse se hvataju k'o muve na med. Realno, nema niko ni da joj se priblizi po popularnosti. I pored ovolike pljuvacine i dalje su njeni koncerti rasprodati a pesme traju decenijama. Mozete samo da je mrzite. U Srbiji se neuspesni preziru a uspesni mrze.

milica

pre 8 godina

Ne postoji sitna ili krupna "Duša",i nismo ljubomorni na njen život,.ti si ljubomorna..išla bi..njenim stopama,ne znaš kako, nađi jednog Arkana ,rešiće ti problem.....sitna" DUŠA ..**************************************

Jana

pre 8 godina

Zene su ljubomorne jer ne izgledaju kao Ceca i nisu uspesne kao ona. Znaju da ih takav momak ne bi ni pogledao, sve i da imaju pare. Muskarci su ljubomorni jer znaju da oni nikada nece moci da imaju zensku kao sto je Ceca, sve i da je siromasna. Zato su takvi komentari. Pustite ih neka zive onako kako im se svidja. Sta vi imate od toga sto je momak mladji od nje, osim satisfakcije da ih plljujete po drustvenim mrezama i komentarima jer ste nesrecni, neuspesni i nezaposleni? Pre nego sto mi date minus ili me popljujete komentarom, zakunite se da nisam u pravu.

Marija

pre 8 godina

Ne znam zasto uporedjujete Cecin uspeh sa njenom vezom? Puni stadioni su ok! To je njen posao i ona je uspesna u ovoj nasoj sredini. To nije tema. Mislila sam da je kvalitetnija osoba, te da je novinari " prave" tako losom. Nisam bila u pravu! Ona je losa, sebicna zena! Volela bih da njen Veljko pronadje 26 godina stariju tetku i da je dovede mami i predstavi kao svoju ljubav. To bih bas volela. Pa i da je ozeni. Tada bismo znali kakva je prava Ceca??.

Ivana bez K

pre 8 godina

A зашто је ово уопште изашло као " вест"? То је срамота а шта ова жена ради у свом приватном животу и кога доводи у свој кревет не треба никога да интересује, зар не мислите? Много ми је смешно да је било ко до сада и могао да помисли да је Цеца "седéла и плела" а да није никога имала у свом интимном животу! Да није напрасно од више пута разведене жене постала "светица" од када је удовица?! Било би време да се у Србији свако ко отвара уста престане да проглашава за " Диву"! Да мало и Култура добије простора!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija