• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2016

09:54

(VIDEO) DANIJEL ĐURIĆ PRIZNAO: Godinama sam bio zavistan od kocke, čak sam i stan izgubio!

Estrada

(VIDEO) DANIJEL ĐURIĆ PRIZNAO: Godinama sam bio zavistan od kocke, čak sam i stan izgubio!

Podeli vest

Za Danijela Đurića, karte i rulet do pre nekoliko godina bili su samo trenuci opuštanja i uživanja u odabranom društvu

 

 
Nije ni primetio da se u njegovom životu sve ubrzo svelo na nabavljanje novca i odlazak u kockarnicu i zadimljene prostorije u kojima je pokušao da se - vadi.

Kad je došao do toga da proda stan, kako bi došao do novca za kockanje, pevač je shvatio da mora da se suoči sa svojim problemom.

Išao je na tretman odvikavanja u Moskvu, jer, kako kaže, shvatio je da tone, bira loše pesme, emisije koje je stvarao gubile su gledanost...

Public

- Možda sam baš iz inata samom sebi rešio da spot za novu pesmu snimim u kazinu - priznaje Danijel Đurić i dodaje:

- Počinjem život ispočetka, posle gotovo deset godina kockanja. Verujem da su se sklopile kocke da krenem dalje, kao "čist", a ne kao zavisnik. Gotovo sam uništio roditelje, devojku,  posao mi je propadao, tezge sam otkazivao, jer mi novac od nastupa nije bio dovoljan za kocku.

Novom pesmom, simboličnog naslova "Stara ljubavi", Đurić će napraviiti korak dalje, jer su mu stručnjaci savetovali da uđe u kazino i da pokuša da odoli svom poroku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija