• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/ informer.rs

20.01.2016

21:14

HOĆE I JARE I PARE? Kompozitor Kojić optužio Zoricu Marković da je kleptoman i lažov?!

Estrada

HOĆE I JARE I PARE? Kompozitor Kojić optužio Zoricu Marković da je kleptoman i lažov?!

Podeli vest

Kompozitor Živadin Kojić Žića optužio je pevačicu Zpricu Marković da je pokrala nakit od ljudi na čijoj svadbi je nastupala, kao i da je uzimala novac unapred za tezge koje nikada nije odradila

Zorica Marković ponovo se nalazi u središtu skandala zbog mnogo ozbiljnijih optužbi muzičara Živadina Kojića Žiće, koji je s pevačicom sarađivao na početku njene karijere i tvrdi da je ona navodno lopov.

- To je jedan kleptoman, s kojim ja više ne želim ni da pričam, a kamoli da sarađujem. Jednom smo imali svadbu u Bosanskom Tršiću, davno je to bilo, ona je još bila mlada zvezda, početnica. Čim su otišli svatovi, Zorica je zanemogla, navodno joj bilo loše od sarme, pa je otišla u sobu koja je inače pripadala mladencima.

Na jednoj natkasni bili su prstenje i zlato i Zorica je sve to ukrala, pa je onda rekla našem kolegi da joj je mnogo loše i da je vodi u Zvornik u bolnicu, što je on i uradio. Predveče je mlada primetila da joj je nestao nakit i napala je nas muzičare da smo to uradili u dogovoru sa Zoricom. Jedva smo živu glavu spasli od Bosanaca.

Mladenci su krađu prijavili policiji, koja je Zoricu pronašla kod njenog ljubavnika Kemala, a tamo su našli i zlato. Sreća njena pa je porodica nije teretila, inače bi bila i na robiji - priča Živadin i dodaje da je Zorica navodno nekog prevarila.

- Nije to sve. Dešavalo se da ugovori da peva na vašarima i slavljima i uzme novac unapred, pa se nikad ne pojavi. Baš je to uradila Iliji Miletiću iz sela Jelav kod Loznice, on je umro i ne može da posvedoči, ali ima nas koji znamo za to. Uzela mu je tri hiljade maraka da peva na slavlju, na koje nije došla, a pare mu nije vratila - kaže kompozitor.

(VIDEO) VENDI I ZORICA NASTAVILE RAT: Tuču u studiju pretočile u seriju uvreda!

OPLELA PO ZORICI Vendi se oglasila povodom tuče u studiju!

(VIDEO) BRUTALNA PROZIVKA NA FARMI Zorica Marković: Maja Nikolić je buljava sova, žalim je!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija