• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello/Informer.rs

23.01.2016

19:07

NIJE MU PRVI PUT Branislav Lečić: Nemam strah od prekidanja braka!

Estrada

NIJE MU PRVI PUT Branislav Lečić: Nemam strah od prekidanja braka!

Podeli vest

Branislav Lečić, koji je već nekoliko godina u drugom braku sa TV voditeljkom Ninom Radulović Lečić, otkrio je, gostujući u emisiji "Grand magazin" šta je recept za uspešan zajednički život

Mislim da je u ovom dobu koje je pod tenzijom, neophodno da i brak bude drugačije tretiran. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Uvek zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer oni su saznali tu magijsku formulu i uspeli da je održe, to su veličanstveni primeri, ali sve ih je manje. Moderni brak je prepun izazova različitih vrsta, što sazrevanja ličnosti što duhovne gladi, borbe za egzistenciju… Uvek tretiram sopstveni izbor kao nešto što se dešava svaki dan. Ako mene neko bira svakog dana u slobodi da ne mora, onda je to dobar izbor, i ja to radim. Nemam strah od prekidanja braka jer znam da ćemo se uvek brinuti o našoj deci - rekao je Lečić.

Glumac je otkrio i  koliko vremena i pažnje posvećuje deci iz prvog braka.

Jednom nedeljno je neophodno da se vidim sa svojom decom iz prvog braka, koja su već odrasla, Ivan je student prava, a Ana je treća godina gimnazije. Bitno je da ne zapostavljaš decu, ali i da ih ne smaraš. Nisam stalno fizički sa njima, ali sam uvek dostupan, često se čujemo. Ono što nisam nikada uspeo da razumem su očevi koji se razvedu, a ne brinu o svojoj deci. Ta nevina bića su rođena iz neke ljubavi, makar bila kratkotrajna i privremena, i zaslužuju našu pažnju i odgovornost. To nije ljudski – kazao je popularni glumac i bivši ministar kulture u emisiji čija je tema bila porodica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
buba

pre 8 godina

cuti bre lecicu....ozenio si devojku koja ti moze ladno biti cerka...dali ti nisi normalan ili ona...

buuuba

pre 8 godina

Kada procitam ovako nesto kao od @buba zmislim se nad time sta je to u nasim glavama i tko nam je to usadio ili to netko genetski ima ugradjeno u sebi? Zavist do neba i to suludo neosnovana! Pa BL zivi svoj vlastiti, buba bi rekla, "jadni" zivot sa mladom zenom! Kako se kaze onako legendarno; I TATA BI SINE!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija