• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

25.01.2016

12:57

ŠIROKO! Hrvati nude 200.000 evra Ceci Ražnatović da zapeva u Zagrebu!

Estrada

ŠIROKO! Hrvati nude 200.000 evra Ceci Ražnatović da zapeva u Zagrebu!

Podeli vest

Svetlana Ražnatović svuda je lepo dočekana, međutim decenijama jedino nije poželjna u Hrvatskoj! Ekstremisti su joj otvoreno pretili jer je udovica Arkana Ražnatovića, pa zbog toga ona nikad nije zapevala u Hrvatskoj, gde su njene pesme i dalje zabranjene na velikim televizijama i radio stanicama

Jedan biznismen spreman je da Ceci ponudi najveći honorar koji je ikad dobila neka estradna zvezda u bivšoj Jugoslaviji samo da zapeva u Zagrebu.

- Osim 200.000 evra, Ceci će obećati i jake mere obezbeđenja jer bi to bio koncert visokog rizika. Ako pristane nastup bi mogao da se dogodi već na proleće- tvrdi Kurirov izvor.

Podsetimo, Ceca je ranije isticala da nikad neće nastupiti u Hrvatskoj.

- I kad sam pravila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve ljude, za razliku od na primer Zagreba. Zato tamo nikad u životu nism bila niti ću ići. Poštujem publiku sa svih prostora bivše jugoslavije i sve ih pozivam na svoje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevanjem najlepše ljubavne pesme- rekla je svojevremeno Ražnatovićeva.

MALO SE VOLI, MALO RADI! Ceca priprema novi album!

DOBILA PRIZNANJE! FANOVI: Ceco, frajer ti je odličan!

(FOTO) ČOVEK PITAO CECU, Veljko mu odgovorio transparentom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija