• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2016

20:31

(FOTO) ONA OVAKVA IDE DO TRAFIKE?! Bojana Rajić posle porođaja još zgodnija!

Estrada

(FOTO) ONA OVAKVA IDE DO TRAFIKE?! Bojana Rajić posle porođaja još zgodnija!

Podeli vest

Manekenka Bojana Rajić pre nepuna 3 meseca na svet je donela drugo dete, sina Vukašina, a porođaj ni u najmanjoj meri nije uticao na njenu vitku liniju. Izvajane noge su njen zaštitni znak, ali tajnu njenog izgleda Bojana ne otkriva

Manekenka se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj je tip top sređena, a jedan od komentara glasio je da nabija ženama komplekse.

Bojana je odgovorila da bi više volela da im bude inspiracija i dodala da je tako sređena krenula do trafike po cigarete.

 

 

DOBILA ŠTA JE TRAŽILA Bojana vratila Stojketu stan a uzela pare!

(FOTO) SEKSI MAMA Ovako Bojana Rajić izgleda nakon porođaja

(FOTO) BOJANA RAJIĆ POSLE POROĐAJA: Novopečena mama objavila prvu fotku sinčića!

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija