• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2016

22:01

PEVAČICE U MEDIJSKOM RATU! Goca otkačila Daru Bubamaru: Sjaši s mene već jednom!

Estrada

PEVAČICE U MEDIJSKOM RATU! Goca otkačila Daru Bubamaru: Sjaši s mene već jednom!

Podeli vest

Dara Bubamara nedavno je oplela po Goci Tržan i njenom suprugu Radomiru Raši Novakoviću, a onda je Goca prokomentarisala kako se Dara često skida kako bi istakla svoju novu figuru. Dara nije htela da proguta njene teške reči pa je nastavila sa prozivkama

- Ona je još jedna mukica... Ona je stvarno, zgodna lepa... niko je nije pitao za mišljenje- rekla je Dara.

Ipak, Goca tvrdi da joj nije jasno zbog čega se koleginica naljutila na nju.

- Mislim da je problem što neko vidi problem, ja apsolutno nisam napravila nikakav problem. To je sve meni onako malo smešno. Predugo sam ja u ovome i previše iskustva imam da bih dozvolila da me bilo ko na taj način proziva- rekla je Tržanova u emisiji Ekskluziv koju ne zanima da nastavlja sukob i dodala:

printscreen

- Jeste, sve sam i tetka, i nikakva sam... samo nek sjaše, da mi se ne penje po kičmi. Vidim da ima naviku da se drugima penje na ramena da bi izgledala viša ili veća- zaključila je Goca. 

PORNO DARA: Čekam još samo da me Toma isproziva!

KOME SMETAJU GOLE FOTKE? Goca Tržan: Dara je smršala, pa se hvali!

ŽENE ĆE IM DOĆI GLAVE Gocu i Rašu spopadaju cice?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija