• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

29.01.2016

12:46

I RADA SE PALI NA PILETINU Sjaši Momir da uzjaše Haris!

Estrada

I RADA SE PALI NA PILETINU Sjaši Momir da uzjaše Haris!

Podeli vest

Simpatije između Manojlovićeve i Harisa Berkovića planule su još letos, što je bio razlog raskida trogodišnje veze sa košarkaškim stručnjakom

Između njih se hemija ne može poreći. Kada su zajedno, na sceni ili u bekstejdžu, varnice pršte na sve strane, ali i osmesi i poljupci. Da se nešto posebno dešava između pevačice Rade Manojlović (30) i njenog kolege Harisa Berkovića (21),  mogli su da se uvere svi koji su prisustvovali snimanju poslednje "Grand parade", gde njih dvoje nisu krili emocije. Ni to što je devet godina starija od Harisa, nje sprečilo Radu da se upusti u vezu s kolegom.

(VIDEO) RADA IMA PORNO SNIMAK Pevačica se ispalila i slučajno priznala!

Haris i Rada su bliže počeli da sarađuju još pre pola godine, a Rada je tada bila u vezi sa Momirom Gajićem. Hemija je učunila svoje, a Rada je prekinula vezu sa Gajićem upravo zbog mladog Berkovića.

Bez obzira na jaku hemiju koja se oseća između novopečenog para, ni Rada ni Haris ne daju ishitrene izjave. Haris je vrlo džentlmenski rekao:

- Zahvalan sam produkciji što me spojila sa Radom i pružila mi priliku da sarađujemo. Ona je jako privlačna, zgodna i lepa devojka i svakome bi prijalo da ga povezuju s Radom - rekao je Haris, ne demantujući vezu sa Manojlovićevom.

(VIDEO) MOMIRE, I TI OVO OSTAVI?! Rada tverkuje za medalju!

Rada je svojom još dvosmislenijom izjavom potvrdila izreku da gde ima dima ima i vatre.

- Haris je jedan zgodan momak. Mi se družimo zasad, ali videćemo šta će biti. Ništa ne isključujem - poručila je pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljiki

pre 8 godina

Decko je prva liga, a i Rada je, a blista pored njega. Nek im je sa srecom.

Matija

pre 8 godina

Pjesma stotinama godina stara:"Ja kroz selo Turkinja mi mase, hodi Vlase na sijelo nase". Bule su ludovale za Srbima, a u ova zuta vremena "moderne" Srpkinje se otimaju za Balije. Tako su milije Grandu I njihovim sampionima koje naseljavaju u Beogradu u "punom paketu". Rado pozdravi rodni kraj I pitaj ih za tvoje pretke...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija