• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

29.01.2016

20:21

(FOTO) MODELSICA PONOVO NA SUDU: Sindi neće odustati dok nasilniku ne stane na put!

Estrada

(FOTO) MODELSICA PONOVO NA SUDU: Sindi neće odustati dok nasilniku ne stane na put!

Podeli vest

Ivana Stamenković Sindi se juče ponovo srela u beogradskoj Palati pravde sa bivšim mužem Nikolom Pavlovićem, koga je tužila za fizičko nasilje, ali je suđenje opet odloženo

Denserka priznaje da joj je teško da dolazi na ročišta, ali kaže da se neće predati dok njen bivši ne dobije zaslužnu kaznu.

- Teško mi je što je suđenje ponovo odloženo, ali neću odustati dok se nasilnicima ne stane na put. Ja sam javna ličnost i želim da ženama dam dobar primer da krenu mojim stopama - izjavila je Sindi po završetku saslušanja.

Pevačicin advokat Zoran Jakovljević kaže da će sledećeg puta na suđenju, koje je zakazano za mart, priložiti sms prepisku koja dokazuje da je Nikola tukao Sindi.

Ivan Dobričić

- Pokazaćemo sudu neke tekstualne poruke, koje se dešavaju između njih dvoje u kritičnom vremenskom intervalu. Optuženi negira krivično delo, ali ta prepiska će demantovati njegove tvrdnje da nije počinio nasilje, imamo sijaset dokaza - rekao je Sindin advokat.

Biši muž Ivane Stamenoković je u beogradsku Palatu pravde došao u pratnji advokata i porodice.

NAJTEŽI DANI ZA SINDI "MODELS" Sud mi je oduzeo ćerku i dao je nasilniku!

Ivan Dobričić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija