• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

30.01.2016

13:43

ADIL PRIZNAO: Anu ne umem da prebolim i nisam nasilnik!

Estrada

ADIL PRIZNAO: Anu ne umem da prebolim i nisam nasilnik!

Podeli vest

Pevač Adil Maksutović priznaje da još uvek voli nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, s kojom ima sina Adrijana, iako su se rastali pre dve godine, kada je ona napustila njegov stan zato što je, navodno, pretukao

 - Za naš raskid krivi smo oboje, ali nikada nisam udario ženu koju sam neizmerno voleo, koja mi je rodila sina i koju dan-danas ne umem da prebolim - priznaje Adil i otkriva da protiv njega tužilaštvo nije podnelo krivičnu prijavu jer nije bilo dovoljno dokaza za pokretanje postupka.

- Ana Ramadanovski me nikada nije prijavila za nasilje u porodici, već su sve to bile insinuacije. Ona i ja smo imali porodične nesuglasice o kojima ne želim uopšte da diskutujem jer je to naša stvar. Pravda je spora, ali dostižna. Posle svih dokaznih radnji i saslušanja svih svedoka u istražnom postupku, utvrđena je jedina istina da Adil Maksutović nije tukao Anu Ramadanovski. Tako sam ni kriv ni dužan bio na stubu srama i moja porodica i ja prošli smo kroz pakao da bih dokazao da nisam nasilnik- kaže Adil.

ADIL IZBEGAO SUĐENJE Džejeva ćerka odbila da svedoči!

UTEKAO! Posle suđenja u Palti pravde, Adil zbrisao novinarima!

SUĐENJE ADILU Ana nije došla (FOTO)

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija