• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2016

21:36

(FOTO) PROVOD ZA DESETKU! Darko Lazić uživa sa porodicom na Maldivima!

Estrada

(FOTO) PROVOD ZA DESETKU! Darko Lazić uživa sa porodicom na Maldivima!

Podeli vest

Darko Lazić je sa suprugom Anom Sević i ćerkom Lorenom otputovao na Maldive. Nakon što se njegova supruga pohvalila selfijem u bikiniju, pevač je takođe podelio fotografiju na Instagramu kako pozira sa mezimicom
Public

Popularni pevač ne krije koliko voli da svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, posebno sada kada uživaju na letovanju.

- Ljubav tatina - napisao je Lazić.

 

 

LJUBAV TATINA

A photo posted by Kangaroo Jack (@lazardarkovic) on Feb 4, 2016 at 9:03am PST

 

Nekoliko sati kasnije, Lazić je objavio i fotku sa plaže kako drži skup šampanjac. Iako njegove kolege kažu da vlada kriza na estradi, kod Darka u porodici to izgleda nije slučaj. Radi se, ali se i troši.

 

(FOTO) SUNČA GUZU NA MALDIVIMA! Ana Sević nikad izazovnija!

(VIDEO) IMA SE, MOŽE SE! Pogledajte kako se Darko Lazić razmeće u novom spotu

(FOTO) KRIZA DRMA ESTRADU Darko Lazić: Nisam dobro plaćen, najveći bakšiš mi je 1.500€!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kreza

pre 8 godina

A do juce se kupao na Adi i pio pivo ispred prodavnice. Cerka Lorena. Ahahahahahahahahah

elena

pre 8 godina

kad neznas st ces sa svojim zivotom idi u pevace.samo nepismeni su uspesni.sto onda mladi uce,a ne mogu ni za hleb da zarade,kada vide nepismene a otisli u pevace,da bi postali nestp.to je srbija,jadna,ne ulaze u znanje, uzas,

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija