• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

11.02.2016

13:41

POBEDILA Severina dobila Milana na sudu!

Estrada

POBEDILA Severina dobila Milana na sudu!

Podeli vest

Severina Kojić je dobila na sudu svog bivšeg dečka Milana Popovića

Hrvatski Županijski sud juče je doneo odluku da njihov sin Aleksandar može da ide u privatni vrtić. "Kralj bakra" se protivio da njegov mezimac ide u privatno obdanište, koje košta 390 evra mesečno, ali je pevačica insistirala na tome da Aleksandar pohađa ovu ustanovu. 

Sudska odluka
Sin Severine Kojić i Milana Popovića može u privatni vrtić

Aleksandar je tokom sudskog postupka bio pet meseci kod kuće, gde su ga čuvale baka Ana i dadilje. Severina je želela da Aleksandar ide u vrtić u zagrebačkom Kaptolu, u kom se uči engleski jezik, koji ima bazen, a zimi i časove klizanja. Pevačici je bila bitna i Aleksandrova socijalizacija, druženje sa decom, ali i sigurnost koju pruža privatno obdanište. Milan se strogo protivio tome, pa je ovaj slučaj završio na sudu. Posle pet meseci sud je doneo odluku da maleni Aleksandar može da nastavi da ide u privatni vrtić, zbog čega je Seve presrećna.

Međutim, ovo nije kraj Severininih i Milanovih sporova. Oni će se i dalje viđati po sudovima jer Popović traži puno starateljstvo nad detetom, ali i alimentaciju od 400 evra, koliko bi pevačica morala da mu plaća mesečno.

(FOTO) SEVE JE "MALO" TRUDNA? Da li je najpopularnija srpska snajka u blaženom stanju?


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caca

pre 8 godina

Ma ona nikada nece roditi ,a mozda i ne moze vise od starosti radjati, SAMO OVO ZAMAJAVA KEBICE,A I SVEVISNJI BI MOGA UMJESAT PRSTE,, Keba je malu svoju izmrcvario po sudovima,,ima RAVNATELJA,,tesko onom ko misli da ooooon ne postoji,,,,hvala

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija