• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M. - A. J.

11.02.2016

21:26

DARA RASKRINKALA ESTRADU: Pevači se drogiraju da bi izdržali na svirkama!

Estrada

DARA RASKRINKALA ESTRADU: Pevači se drogiraju da bi izdržali na svirkama!

Podeli vest

Dara Bubamara kaže da je njenim kolegama potrebno mnogo energije za nastupe i da zato konzumiraju narkotike i alkohol

Skandalozna Dara Bubamara kaže da se njene kolege drogiraju kako bi izdržale naporne nastupe. Pevačica otkriva da je teško nekoliko noći zaredom pevati do jutra u zadimljenim klubovima i diskotekama i da zato mnoge zvezde koriste stimulanse.

Porodica daje snagu

Svi se pitaju kako ja sve to izdržavam, ali ne shvataju da sam čudo
Dara Bubamara

Novosađanka je bez dlake na jeziku objasnila kako pevači uspevaju da izdrže naporan tempo.
- Svi se pitaju kako ja sve to izdržavam, ali ne shvataju da sam čudo. Neke moje kolege se drogiraju ili piju alkohol, ali meni ništa ne treba od toga. Uvek sam puna energije - kaže Dara Bubamara za Informer.

Za razliku od mnogih njenih kolega, Bubamara neradne dane provodi u svom domu. Da bi izdržala ludački tempo, trudi se da svaki trenutak iskoristi za odmor i ne lumpuje privatno po noćnim klubovima. Najveću snagu joj daje porodica:

Public

mojugao

Aca Stanimirović 

amadeus bend

Mi iz "Amadeus benda" se ne drogiramo, ne pijemo. To je striktno zabranjeno u našem bendu. Dede i očevi su nas učili da je pogrešno drogirati se. Taj svet za nas ne postoji! Snagu i energiju dobijamo jedni od drugih, a ne iz alkohola ili droge.

- Kad ne radim, provodim večeri sa porodicom. Ona mi uliva pozitivnu energiju. Sa sinom Konstantinom legnem već do 23 sata. Ne lutam, ne trošim se kada ne radim. Ma sve je u glavi, imam hitove, porodicu, dobru liniju. Nemam potrebu da se alkoholišem ili drogiram - poručuje pevačica.

Uzor mladima

Ona kaže da bi volela da tinejdžeri slede njen primer i žive zdravo.
- Mladi treba da znaju da se može živeti energično i bez droge. Ponekad popijem čašu vina, ali retko. Zdravo se hranim i stalno radim na sebi - zaključuje pevačica.

KOLEGE SLOŽNE: DARA GOVORI ISTINU


Romana Panić:Svi umetnici su na dopingu

 

Public

 

Alkohol i neke supstance mogu da poboljšaju inspiraciju. Pojedini muzičari, pisci i slikari su svoja najveća dela napravili na dopingu. Nismo mi pevači najgori, pa da nas svrstavaju u alkoholičare, narkomane, posebno ne druge kolege. Posao nam je vezan za kafanu i tu ima alkohola, ali ja ne preterujem.

Radiša Trajković Đani: Samo pijem, drugi se drogiraju 

 

Informer

 

 

Volim da popijem i uživam u tome. Za drogu ćete morati da pitate moje kolege. Istina je da ima droge na estradi, ali ima je i u politici i mnogim drugim oblastima. Ali svi se prave naivni. Ja lepo priznam šta volim, to je moj život i imam pravo da radim šta hoću, ali drugi ćute o svojim porocima.

Željko Šašić: Svi se drogiraju

facebook

Ima drogeraša na estradi, ali neka vam imena otkrije Dara, ona voli da bude pametna. Ma svi se drogiraju i na estradi, ali i van nje. Nekima je potreban alkohol i droga da bi izdržali. Ja ne krijem da popijem koju čašicu alkohola, ali ne kada radim.

Goca Božinovska: Alkohol je dobar za štimung

facebook

Mogu da izdržim svakakva čuda i ne treba mi nikakav doping. Popijem čašu nekog alkohola, da mi otvori grlo. Zbog štimunga je dobro popiti nešto. Znam mnoge kolege koje tremu "leče" alkoholom. Što se droge tiče, to nisam ni probala. Pre bih prestala da pevam nego da mi droga pomaže da izdržim nastupe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tulipan

pre 8 godina

Sta izjavi onaj gospodin u tv happy za Gocu.Nas a nemac prijatelj sa nasim pok.zestomik momcima iz Nemace 70 i prijatelj Tome Z.Ma smrdi na alkohol pije iz bureta a odmah se skida a je maltene pobegao.Ps Zabceva prica o patiljku i Americi itd.Ma ne da pije bre loce bre vise nego sevrolet osmak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija