• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2016

13:27

PAKAO I HISTERIJA Nataša Bekvalac ostavila cigarete!

Estrada

PAKAO I HISTERIJA Nataša Bekvalac ostavila cigarete!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac napokon je uspela da se reši loše navike, pa je zvanično postala nepušač tako što nije zapalila nijednu cigaretu već 21. dan, čime se i pohvalila na Instagramu

- Dobro jutro. Dan 21.bez cigarete. Sada sam i zvanično nepušač. Naravno u naletu histerije morala sam i da se ošišam i promenim boju kose. Ovo su za mene bile 3 paklene nedelje, pričaću vam. Moja banda i ja upravo krećemo za Makedoniju, vidimo se danas 12.2 u Skoplju", napisala je Nataša i objavila fotografiju koja pokazuje kako sada izgleda.

(FOTO) DECE NIKAD DOSTA! Nataša Bekvalac postala dupla tetka!

ESTRADA NA KAUČU: Ove zvezde su pronašle spas na psihoterapiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gabin

pre 8 godina

Naj bolje ti je da promenis profesiju. Nadji nesto korisno da radis i neces imati ovakvih problema.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija